Parkeringsområdet utanför Åbo Mässcentrum kan vid behov användas för utomhusevenemang..

Åbo Mässcentrum är en mångsidig scen i Artukais i Åbo för mässor, möten, kongresser samt publikevenemang. Åbo Mässcentrum hyr även ut fältet utanför byggnaden. Normalt används det som parkeringsområde.

På området har bland annat hyrts ut för roadshows, som provkörningsområde för motorcyklar och för cykeltävlingar. Det är också möjligt att använda området som en extra distansparkeringplats för evenemang eller till exempel ett caravan-område.

Publikkapacitet: 30 000

Areal: 50 000 m2

Hyra: Avtalas separat med uthyraren.

Evenemangsområdet lämpar sig för: Öppna evenemang, Slutna evenemang, Kommersiella promotioner, Storevenemang, Konserter, Konserter med hög volymnivå, Konstevenemang, Marknader, Idrottsevenemang

Trafikförbindelser och parkering: Evenemangsområdet ligger i Artukais i Åbo cirka sex kilometer från Åbo centrum. Från centrum kommer man till Åbo Mässcentrum via leder för gång- och cykeltrafik, med lokalbuss eller bil.

Att ta hänsyn till vid användning:

  • På evenemangsområdet finns restaurangtjänster samt mässtekniska tjänster, såsom separata möbler.
  • Portarna i inhägnaden kan låsas, så vid behov är det lätt att bevaka området.

Tillgång till vatten och el: El och vatten är tillgängliga på evenemangsområdet för separat betalning. Avloppsnätet är endast för regnvatten, så hantering av spillvatten ska vid behov kopplas till husets nät.

Evenemangsområdets läge på kartan

Mer information: Åbo Mässcentrum

Vill du ordna ett evenemang här?

Uthyrarens kontaktuppgifter

Päivi Hoikkala
Affärsverksamhetsdirektör
tfn 040 558 9928
paivi.hoikkala@turunmessukeskus.fi

Kontakta evenemangstjänsterna

Mer information om ordnande av evenemang i Åbo