Påsken påverkar öppettiderna vid de idrottsplatser som upprätthålls av Åbo stad. Med undantag av turerna för allmänheten vid ishallarna i Impivaara och Kråkkärret samt fotbollshallen i Impivaara är de flesta idrottsplatserna stängda på långfredagen den 25 mars och annandag påsk den 28 mars.

Barnmotionens underland

Barnmotionens underländer är påsklediga söndagen den 27 mars.

Simhallarna

Impivaara simhall är stängd på långfredagen den 25 mars och annandag påsk den 28 mars. Simhallen är öppen som vanligt lördagen den 26 mars och söndagen den 27 mars kl. 9–17.
Petrelius simhall är stängd på långfredagen den 25 mars och annandag påsk den 28 mars. Simhallen är öppen som vanligt på lördag och söndag kl. 10–14.30.

Andra ställen

Turerna för allmänheten är öppna som vanligt hela påsken i ishallarna i Impivaara och Kråkkärret samt i fotbollshallen i Impivaara.
Kuppis idrottshall och gymmen i hallen är stängda på långfredagen den 25 mars. Hallen är öppen som vanligt på lördag och söndag kl. 8–18. På annandag påsk den 28 mars är hallen öppen kl. 9–16.
Gymmet i Patis områdesgård är öppen varje dag kl. 6–21 under påsken. Obs! Inträde med Motionskortet eller Motions-/Senior-/Kimmokearmbandet.
Idrottscentralens kundtjänst är stängd hela påsken.

Under påsken lönar det sig att njuta av att vara ute och till exempel pröva de utomhusgym som finns runt om i staden.

Mer information om idrottsplatserna: http://www.turku.fi/sv/fritid/motion

Vi önskar er soliga friluftsdagar och en glad påsk!