Impivaara simhall välkomnar alla simmare på måndag 8.8.2016 från kl. 6. I Impivaara och Petrelius simhallar ordnas det mångsidig vattenmotion i höst: simskolor för barn och vuxna, baby- och familjesim, vattengymnastik och -trampning, stretching, träningsjumpa, balansövning samt ABC-kurserna i gymträning från 5.9. Timmarna hålls på finska.

Anmälan till barnens och vuxnas simskolor samt baby- och familjesim börjar på onsdag 10.8. kl. 12 för åbobor och på fredag 12.8. för andra.

Ingen anmälan behövs till vattengymnastik och vattentrampning. Det räcker att du betalat träningsavgiften för vattengymnastik i kassan. Ledaren kvitterar avgiften för vattengymnastiken från armbandet innan passet börjar.

Simsträndernas och kuppis utebads sommarsäsong tar slut

Simstränderna har strandvakt på plats till nästan början av skolor.  Bevakningen avslutas 14.8.  Man kan njuta av simning ute även i Kuppis utebad ända tills 21.8.  Djupvattengymnastik ordnas i Kuppis till 20.8.

Petrelius simhall öppnas igen

Petrelius simhall öppnar dörrarna efter pausen 29.8. och erbjuder från och med 5.9. vattengymnastik med instruktör, ABC-kurserna i gymträning och introduktion till apparaterna.