Har du en idé som du vill förverkliga? Kom med och skapa jubileumsårets program! Egentliga Finlands förbund erbjuder hjälp med marknadsföringen och möjlighet att söka finansiellt stöd. Ansökan om regionalt stöd inleds den 9 januari och slutar den 10 februari 2017.

Ansök om Egentliga Finlands förbunds programunderstöd

I hela Egentliga Finland vill man göra stora satsningar på 100-årsjubileet. Temat är Tillsammans och är avsett för alla finländare och Finlands vänner. Om du har en idé som du vill förverkliga önskar vi dig välkommen att delta i skapandet av jubileumsårets program!

Självständigheten hedras med små och stora gärningar – tillsammans. Exempel på jubileumsgärningar är evenemang, jippon, kampanjer, utställningar, verk och installationer eller utlysningar. Egentliga Finlands förbund erbjuder marknadsföringshjälp och under vissa förutsättningar också finansiellt stöd. Ansökan om regionalt stöd inleds den 9 januari och slutar den 10 februari 2017.

Anvisningar och ansökningsblanketten hittar du här. På samma sida ser du också alla som beviljats stöd i första omgången. Obs. Åbo stad koordinerar programarbetet i Åbo. För Åbos del startar ansökningsronden den 30 januari.

Låt oss skapa ett erfarenhetsrikt och upplevelsemättat nytt år 2017, tillsammans!

Mer information: regionkoordinator Hannele Hartikainen, hannele.hartikainen@varsinais-suomi.fi

 

Bekanta dig också med den riksomfattande webbplatsen SuomiFinland100