Hälsofrämjande motionsprodukt Hikinen tusina (Det svettiga dussinet) för vuxna män fyller 20 år! Födelsedagen till ära erbjuder vi alla timmar 4–17.9 med Leidit liikkeellä (Damer i farten) , Hikinen tusina (Det svettiga dussinet) och Kuntokonkarit (Motionsveteraner) avgiftsfritt!

 Bland alla som kommer med och prövar på lottar vi ut medlemskort för höstsäsongen. 

Hikinen tusina för män och Leidit liikkeellä för kvinnor är avsedda för ca. 29–64-åringar och Kuntokonkarit för kvinnor och män över 55, utan övre åldersgräns. Totalt erbjuds över 30 motionsgrupper i veckan! Timmarnas instruktionsspråk är finska.

Hikinen tusina: Avslappnad takt!

Hikinen tusina är avsett för män som söker ett trevligt sätt att motionera inom olika grenar. Dussinets olika pass erbjuder flera dagar i veckan en möjlighet att svettas. Du kan delta i passen utan förhandsanmälan. Till ära av Det svettiga dussinets 20-årsdag får de som löst ut medlemskort för höstterminen avgiftsfritt ett UKK-hälsokonditionstest (värde 25 €) och en Inbody 720-kroppsskanning (värde 28 €).

Leidit liikkeellä: Allt annat än textilsport!

Damgruppen är avsedd för kvinnor under 65 som vill börja röra på sig regelbundet. Damerna är ett förmånligt och enkelt sätt att börja motionera. Grenurvalet omfattar allt från fartfyllda bollspel till lugn kroppsvårdande motion.

Kuntokonkarit: Det är aldrig för sent att lära sig nytt!

I Kuntokonkarit kan kvinnor och män över 55 förmånligt bekanta sig med olika motionsgrenar. Motionsveteranerna har ingen övre åldersgräns, och erbjuder t.ex. bowling, dans och kroppsvårdande motion samt bollspel.

Inget svindlande pris

Höstterminen (i Damer i farten, Det svettiga dussinet och Motionsveteraner) (4.9–10.12) kostar 70 euro för Åbobor och 105 euro för personer från andra kommuner. Priset för arbetslösa, invalidpensionärer, studerande och pensionärer från Åbo är 40 euro per termin. Motsvarande pris för personer från andra kommuner är 60 euro.