Laddningssätten utvidgas för Seniorarmbandet, som är avsett för personer fyllda 65 år. Seniorarmbandet kan i fortsättningen också laddas på adressen turku.fi/seniorarmbandet.

Anvisning:

Laddning av Seniorarmbandet:

  • Seniorarmbandet kan laddas endast på ett sådant armband som redan tidigare innehållit ett Seniorarmband.
  • Seniorarmbandet kan laddas tidigast två veckor innan den nuvarande giltighetstiden utgår.
  • Seniorarmbandet kan betalas på webben med Visa- och Mastercard-kort eller med de vanligaste bankernas bankkoder.
  • Laddningen av Seniorarmbandet kostar 40 euro. Armbandet är giltigt i sex månader.
  • Bland alla som före slutet av 2017 laddat Seniorarmbandet på webben, utlottas hundra biobiljetter.

     
  • Ytterligare information och länk till webbladdning: Seniorarmbandet
  • Ytterligare information om betalning på webben: korttiturvallisuus.fi/Verkossa/Todentamispalvelut/
  • Ytterligare information om betalning med kort: korttiturvallisuus.fi/Verkossa/Maksaminen-CreditDebit--kortilla/

Armbandet kan laddas på webben med de vanligaste bankkoderna och med Visa- och Mastercard-kort. Webbladdningen är möjlig tidigast två veckor innan den tidigare laddningen tar slut. Giltighetstiden kan kontrolleras på de flesta av de kundserviceställen där man kan använda armbandet, på giltighetskortet eller vid ingångsporten.

Webbservicen identifierar kunden som berättigad till Seniorarmbandet. Identifieringen sker med bankkoder eller med mobilcertifikat.

Användningen av Seniorarmbandet förutsätter att också giltighetskortet är med. Seniorarmbandets giltighetskort finns att hämta på Åbo stads idrottscentral, i Petrelius och Impivaara simhallar, på Samservicekontoret Monitori och på Wäinö Aaltonens museum. Kortet får du när du visar upp det på webben laddade Seniorarmbandet och identitetsbevis.

Bland alla som före slutet av 2017 laddar Seniorarmbandet på webben, utlottas hundra biobiljetter till Finnkino biograf.

Hjälp med laddning

Det är lätt att ladda Seniorarmbandet på webben. Om du trots det är lite osäker första gången, kan du få hjälp med laddningen på webben. Du kan få hjälp i Impivaara simhall på tisdag 21.11. kl. 9–11 och onsdag 22.11. kl. 11–13. Idrottscentralens kundservice (Blombergsplan 4) hjälper fredag 24.11. kl. 9–11 ja torsdag 30.11. kl. 12–14.

Seniorarmband

Seniorarmbandet är avsett för åbobor som fyllt 65 år. Den inspirerar till motion enligt egen tidtabell.  Med kortet kommer man in på stadens simhallar, gymnastiksalar och kan ta del av stadens kulturutbud. Armbandet är giltigt i sex månader åt gången. Armbandet och kortet berättigar till ett fritt inträde per dag på följande ställen:

suomi.fi-betalningar

Nätbetalningstjänsten är fastställd som en av tjänsterna i lag om produktion av vissa av förvaltningens gemensamma stödtjänster för e-tjänster 571/2016. Kommunerna är skyldiga att använda betalning-tjänsten i sina nätbetalningar. Övergången till betalning-tjänster kommer att ske gradvis under de närmaste åren.