Genom att ladda ner appen Sagolika Aura å till din mobil stiger du in i den oförglömliga spelvärlden som tar dig ut på jakt efter ljudspår i närheten av Aura å, från Åbo domkyrka ända fram till Åbo slott.

Äventyret består av 12 ljudspår. Efter att du har samlat alla ljudspår skapar de tillsammans en fin ljudupplevelse. Samtidigt får du också delta i utlottningen.

Vi lottar ut hela 5001 priser i samband med ljudäventyret Sagolika Aura å. Huvudpriset är en Karibienkryssning för två och kryssningsfartyget har naturligtvis byggts vid Meyervarvet i Åbo. Det får bli en glad överraskning vilka de övriga priserna är.

Du kan delta i utlottningen flera gånger, för du är berättigad till en ny lott varje gång du samlat ljudspåren. Huvudutlottningen sker 6.4.2018.

Appen ger dig fina förmåner

Endast via appen får du fantastiska erbjudanden från olika aktörer längs åstranden, allt från restauranger och kaféer till museer, gallerier och designbutiker. Rabatterna gäller så länge som äventyret, dvs. fram till 5.4.2018.

Samla ljudspåren, njut av en fin ljudupplevelse, delta i tävlingen och nappa på erbjudanden.  Det har aldrig tidigare varit så roligt att vara med om ett äventyr på Aura ås stränder.

Ladda ner appen gratis

Appen kan laddas ner från appbutikerna Apple Store, Play eller Windows Store (på finska).

Vi önskar dig glada promenadstunder med ljudäventyret Sagolika Aura å!