Om du alltid drömt om att få lära dig grunderna i gymträning på svenska, då har du chansen nu.

Det finns ännu platser kvar på ABC-kursen i gymträning som drar igång på måndag 4.3. Anmälan till kursen avslutas på fredag 1.3.
Kursen hålls på måndagar 4.3–25.3 kl. 11.30–13.00 i Kuppis idrottshall.

– En svenskspråkig gymkurs har varit efterfrågad, så vi hoppas få kursen fylld med ivrigt gäng, säger kursens ledare, motionsansvarig Lilja Öhman från Åbo stads idrottscentral.

ABC-kursen i gymträning är avsedd för alla, som känner sig osäkra på hur man tränar på gym. På kursen lär vi oss grunderna i gymträning och blir bekanta med maskinerna.

– Kursen passar alla som aldrig tränat på gym, samt dem vars gymkunskaper fallit i glömska. Välkomna på kursen är även de som önskar få nya tips till sin träning.

De två första gångerna bekantar vi oss med maskinernas funktion. Tredje gången gör vi ett eget träningsprogram där deltagarna skriver upp repetitioner, vikter och inställningar. Sista gången går vi genom olika sätt och ställen, där man kan fortsätta träna. Det du behöver med på kursen är bekväma träningskläder, inneskor, samt en vattenflaska.

Att delta på kursen kostar 15 € och inträdesavgifter. Engångsbiljetten till idrottshallen kostar 5,5 € / 3,5 € (rabattgrupper). Inträde fungerar också med motionsarmband, som kan laddas med t.ex. 10 engångsbiljetter till Kuppis för 40 € / 24 € (rabattgrupper). Armbandet kostar 8 €. In på gymmet kommer man även med Seniorarmband. För dem med Kimmoke-armband är kursen avgiftsfri.

Man kan anmäla sig till kursen på webben:  ABC-kursen i gymträning

Mera information:

Nyckelord: