Påsken påverkar öppettiderna vid de idrottsplatser som upprätthålls av Åbo stad. De flesta idrottsplatserna är stängda på långfredag den 19 april och annandag påsk den 22 april.

Mera information:

Impivaara simhall är stängd på långfredag den 19 april och annandag påsk den 22 april. Simhallen har öppet som vanligt lördag den 20 april och söndag den 21 april kl. 9–17. Långfredags simtävling ordnas i simhallen på långfredag. Publiken är välkommen att följa med tävlingen gratis.

Petrelius simhall är stängd på långfredag och annandag påsk. Simhallen har öppet som vanligt på lördag och söndag kl. 10–14.30 och på lördag kl.17–18.30 (kvinnornas tur) och på söndag kl. 16–18.30 (männens tur). Gymmen är inte i bruk under kvinnornas och männens turer.

Gymmet i Patis områdesgård har öppet varje dag kl. 6–21 under påsken. Obs! Inträde med Motions-/Senior-/Kimmokearmbandet.

Kuppis idrottshall och gymmen i hallen är stängda på långfredag den 19 april. Hallen har öppet som vanligt på lördag och söndag kl. 8–20. På annandag påsk har hallen öppet kl. 9–16.

Impivaara fotbollshall samt Impivaara och Kråkkärrets ishallar och gym i är stängda under påsken. Barnmotionens underland ordnas inte på söndag den 21 april. Idrottscentralens kundtjänst är stängd hela påsken

Under påsken ska man passa på att röra sig utomhus. Vi önskar er soliga friluftsdagar och glad påsk!

 

 

 

Nyckelord: