Det omåttligt populära välgörenhetsevenemanget Tomteloppet ordnas igen i Åbo centrum 14.12. Samla ihop ett eget gäng och anmäl dig!

Tilläggsinformation och anmälning:

Evenemangets deltagaravgift är 10 € och pengarna doneras i år oavkortat till Turun Seudun Vanhustuki ry.

Loppet kör igång 14.12 ca kl. 14. Alla anmälda kommer få mer information när evenemanget närmar sig.

De 100 första anmälda får en goodie bag!
Anmäl dig här

Evenemanget på Facebook

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.

Tomteloppet är ett välgörenhetsevenemang, vars cirka 3 km långa rutt går runt Åbos vackra centrum och åstranden. Någon tidtagning görs ej, och springstilen spelar ingen roll, utan det viktigaste är att ha roligt tillsammans. Klädseln är också valfri, men givetvis uppskattas juliga utstyrslar, dom kan till och med belönas.

Kompisgäng, arbetskamrater, familjer och andra grupper, alla är välkomna med att ha kul och delta i välgörenhetsinsamlingen. I år doneras pengarna oavkortat till Turun Seudun Vanhustuki ry. Rutten kan avläggas genom att springa, promenera, studsa eller precis så som det känns bäst för en själv.

Evenemangets officiella faddrar är också i år delägarna Juhani, Osku och Petteri från Viestintäliiga, samt delägarhunden Seppo som nyligen gett ut sin debutbok.

Julstigen förverkligas av Åbo Stadscentrumförening rf tillsammans med staden, centrumföretagen och andra samarbetspartners.