Nu behöver du inte längre klura på en bra present. Med ett presentkort som sätter i rörelse kan du ge bort välmående till någon du tycker om.

Mera information:

Presentkortsalternativ finns både för barn och vuxna. Som gåva kan du ge ett presentkort med 10 inträdesladdningar till Impivaara simhall och gym eller 30 gånger med simturer. Andra alternativ är en 10 gångers laddning som ger inträde till Petrelius simhall och gym, Kuppis idrottshall och gym, Patis områdesgårds gym, Kråkkärrets ishalls gym eller sommartid till Kuppis och Samppalinna utebad. Det går även att köpa presentkort som ger tillträde till vattengymnastikpass på simanläggningarna. Ett 10 gångers skridskoåkningspresentkort till Barkplan gläder säkert många barnfamiljer. På motionsarmbands-presentkorten kan man också ladda fler än bara en serieladdning som gåva.

För vuxna som gillar ledd gruppträning är den perfekta gåvan ett ”Leidit liikkeellä”- säsongskort för kvinnor eller ett ”Kunnon äijät-säsongskort för män. För över 65-åringar finns en motsvarande gruppträningsprodukt ”Kuntokonkarit”. Gruppträningen i dessa produkter leds på finska. Som gåva till seniorer finns även det mångsidiga alternativet Seniorarmbandet. Mottagaren av Seniorarmband-presentkortet bör vara Åbobo, medan de andra produkterna inte har någon begränsning gällande hemort.

Rabatterade presentkort kan köpas t.ex. till studeranden eller arbetslösa. Mottagaren av presentkortet bör vid inlösandet av presentkortet uppvisa intyg som berättigar till den rabatterade produkten.

Presentkorten är i kraft ett halvår från och med köpdagen. Presentkorten finns att köpas vid kundtjänsten vid Åbo stads idrottscentral i Kuppis och på Impivaara simhall. Mottagaren av presentkortet kan lösa in det förutom på försäljningsställena, även på Petrelius simhall och sommartid på Samppalinna utebad.

 

 

Nyckelord: