Study in Turku-mässan introducerar nya studenter till Åbo. På mässan presenterar sig representanter från Åbo stad, student- och hobbyorganisationer och företag. Mässan äger rum den 27 augusti på Domkyrkans terassområde. Besök vid mässan kräver förregistrering. OBS! Mässan är fullbokad.

Karta

Säkerhetsavstånd, utrymmesplanering och vägledning

Det finns tydliga säkerhetsmarkeringar i evenemangsområdet, dessa markeras särskilt på platser där köer kan uppstå. Planeringen tar hänsyn till större säkerhetsavstånd än vanligt.

I situationer där det kan förekomma köer, bör människor påminnas och hjälpa dem bibe-hålla säkerhetsavstånd.

Hygien

Mässans entré är utrustad med handdesinfektionsmaskiner och mässområdet är utrustat med flera handdesinfektionspunkter. Mässområdet har också handtvättmöjligheter i toa-letterna. Våra städare kontrollerar de gemensamma områdena flera gånger under dagen.

Råd och information

Mässan har tydliga säkerhetsmarkeringar samt handtvätt- och hostinstruktioner. Vår ut-bildade personal kommer att vägleda och ge dig råd på plats i allt.

Vi erbjuder våra kunder ansiktsmasker och engångshandskar vid informationsplatsen. Det finns ett begränsat antal ansiktsmasker tillgängliga. Det finns en förregistrering för evenemanget, där besökare bokar en viss tid för inträde. På detta sätt håller vi antalet personer som deltar i evenemanget till mindre än 500 samtidigt.

Arrangören följer instruktionerna och förordningarna som utfärdats av hälsotjänstemän angående coronavirus vid offentliga evenemang.

Arrangören förbehåller sig rätten att göra ändringar.

 

 

På mässan kommer nya studenter att introduceras till Åbo stads tjänster, lokala företag, föreningar, studentorganisationer och fritidsmöjligheter. Mer än 50 utställare har anmält sig till mässan.

Mässan arrangeras utomhus i år så att mässan kan genomföras så säkert som möjligt för både mässbesökare och utställare på mässan.

Deltagarantalet på mässan kommer att hållas lägre än vanligt. Högst 500 personer kan besöka mässan samtidigt (utställare och annan personal inkluderad).

OBS! Mässan är fullbokad, vilket innebär att det inte längre är möjligt att registrera sig för evenemanget.

Ankomst

Vid ankomst till mässområdet läses QR-koden från ingångsbiljetten. Biljetten skickas via e-post vid registrering. För tutorgrupper får tutorn en åtkomstkod för hela gruppen. Studenter som anländer för sig själva kommer att få personliga biljetter till sin e-post.

Vänligen kom till Study in Turku mässan endast om du är helt frisk. Samma instruktion har också getts till alla utställare

Mässan organiseras med väderreservation.