Kråkkärrets coronaprovtagning flyttar från Majanummi till Kråkkärrets hälsostation måndagen den 16 november. Provtagningens öppettider förlängs och coronaprov tas av områdets invånare vardagar kl. 9–11 och kl. 12–14. Provtagningen sker utan förbokad tid. Röda Korsets volontärer fortsätter att dela ut coronainfo i området.

Mer information:

turku.fi/sv/corona

Coronaprovtagningen i Kråkkärrets hälsostation betjänar invånare i Kråkkärret, Laustis och Svalberga. Provtagningen underlättar tillgången till test för alla som bor i dessa områden.

Köa till provtagningen utomhus

Provtagningen flyttar från Majanummi till Kråkkärrets hälsostation, adress Nisse Kavos gata 3. Ingång till provtagningen sker via trapporna ner till höger om huvudentrén, fortsätt mot dörren i hörnet av byggnaden och köa utomhus intill väggen. Iaktta säkerhetsavstånd när du köar och kom ihåg hygienåtgärderna. Du får remissen av Tykslabs personal i fönstret på hörnet och personalen kallar i tur och ordning till provtagningen. Gångvägen från huvudentrén till provtagningen är utmärkt med skyltar.

Öppettiderna har förlängts och provtagningen betjänar från och med måndagen den 16 november vardagar kl. 9–11 och kl. 12–14. Obs! Provtagningen är inte öppen under julens helgdagar.
Vänligen observera att det endast finns ett fåtal parkeringsplatser på hälsostationens gård.


   

Nyckelord: