Hurdana tjänster för studerande finns det i Åbo? Under studenttjänsternas pop up-turné tar tjänsteproducenter i Åbo turvis över Study in Turkus Instagram-konto för en dag och svarar på frågor.

SHVS hemsida

Study in Turku Instagram

Pop up-turnén genomförs i sociala medier och i turnén deltar aktörer som producerar tjänster för studerande. Först i tur är Studenternas hälsovårdsstiftelse, dvs. SHVS, som presenterar sina tjänster måndagen den 1 mars 2021. Följ alltså med på Study in Turkus Instagram!

Studerandehälsovårdstjänster på ett tillgängligt och likvärdigt sätt till alla högskolestuderande

Studenternas hälsovårdsstiftelse alltså SHVS som också i finlandssvenska kretsar känns vid namnet Studenthälsan erbjuder omfattande studerandehälsovårdstjänster till alla högskolestuderande.

Tjänsterna produceras på ett tillgängligt och likvärdigt sätt till både universitets- och yrkeshögskolestuderande. Här i Åbo befinner vi oss i studentbyn på adressen Kyrkovägen 13.

Som studerande har du tillgång till våra omfattande digitala tjänster och distanstjänster. Således är ditt närmaste serviceställe ofta oavsett var du befinner dig i din mobiltelefon.

Visste du att yths.fi/sv hemsidorna innehåller också en Hälsodatabank? Där hittar du många artiklar som berör hälsa, olika sjukdomar, mental hälsa och oral hälsa.

När SHVS tar över Instagram-kontot får du höra mer om de tjänster som SHVS erbjuder. Du kan också ställa frågor om hälsotjänsterna. SHVS expert svarar på frågorna som ställs under dagen.