Åbo stadsbiblioteks årliga kundenkät genomförs igen 24.10- 20.11. Nu har du möjlighet att påverka ditt eget biblioteks tjänster, materialförvärv eller evenemangsutbud.

Vad önskar du dig av ditt bibliotek och hur besvarar biblioteket dina behov? Behöver du mera hjälp med biblioteksanvändning och informationssökning? Behöver du handledning i användningen av material på nätet, eller kanske interaktiva nättjänster med en biblioteksfunktionär?

Med hjälp av enkäten får biblioteket värdefull information om huruvida du är nöjd med dess material och tjänster, eller på vilket sätt du vill att de eventuellt ska utvecklas. Tycker du t.ex. att kunddatorerna är tillräckligt moderna?

Vilka saker gör du huvudsakligen i biblioteket? Är du ute efter arbets- och grupparbetsutrymmen, eller tystnad och läsplatser? Vill du ha mera författarträffar, bokpresentationer, föreläsningar eller bokcirklar? Mera sagostunder för barn, spelkvällar för ungdomar? Genom att svara kan du påverka.

Vi hoppas på ett digert antal svar och gärna egna förslag på förbättringar. Du kan fylla i blanketten i det bibliotek du besöker och lämna den i svarslådan. Eller så kan du besvara enkäten behändigt på nätet eller med din telefon. 

► Svara på enkäten

Stadsbibliotekets serviceenkät är en del av en större kundenkät som genomförs i Åbo stads alla kultur- och konstinstitutioner.