Se kollektivtrafikrutterna från Fölis reseplanerare

Fölis reseplanerare och Avgångar i realtid är kollektivtrafikens tidtabellstjänster som utnyttjar informationen om hur Föli-bussarna rör sig i realtid. 

Fölis reseplanerare 

Fölis reseplanerare (öppnas i ett nytt fönster) visar rutter från en plats till en annan i

  • Åbo
  • Reso
  • S:t Karins
  • Nådendal
  • Lundo och
  • Rusko.

Från reseplaneraren hittar du utöver bussar och vattenbussar också stadscykelstationer samt information om antalet lediga cyklar i stationer.

När du söker en rutt från Fölis reseplanerare ser du förslaget alltid också på kartan. Reseplaneraren kan användas också för lätt trafik genom att välja gång eller cykling för färdsätt. Om du tillåter att enheten använder positionering kan du söka en rutt direkt från din position. Från reseplaneraren kan du också söka en tidtabell för en enskild hållplats genom att välja en position på kartan. 

På reseplanerarens karta finns också Fölis laddningspunkter, biljettautomater och infartsparkeringsplatser. Man kan också följa med hur bussarna som är i trafik rör sig i realtid på kartan. Du kan hantera allt som ses på kartan genom att klicka på Vad vill du se på kartan? i vänstra nederkanten.

Fölis reseplanerare är tillgänglig också via Föli-appen. 

Egna hållplatser

Adressen omatpysakit.foli.fi (öppnas i ett nytt fönster) öppnar en kartavy där du kan antingen genom att klicka på kartan eller mata in hållplatsens nummer eller namn välja önskad(e) hållplats(er). Tjänsten är en tidtabellssökning och den hjälper inte med valet av rutten.