Study in Turku -mässan

Den traditionella Study in Turku-mässan hålls varje år i början av höstterminen. I år kommer mässan att hållas den 30 augusti 2023 kl. 10–16. Mässan äger rum i ICT-City och EduCity.


Mässan Study in Turku introducerar Åbo för nya studerande. På mässan presenteras Åbo stads tjänster, student- och hobbyorganisationer samt företag. Mässan ordnas den 30 augusti i ICT-City & Edu City. Study in Turku-mässan är ett nyttigt program för de nya studerandenas första orienteringsveckor.

Study in Turku mässan 2022

Titta på videon för att se hur det var på mässan:

Allmänt om Study in Turku-mässan

Mässan riktar sig särskilt till studerande som börjar sina studier och flyttar till Åbo samt till utbytesstuderande. På evenemanget kan du bekanta dig med stadens tjänster, studentförmåner, hobbymöjligheter, studentföreningar och företag.

Study in Turku-mässan ordnas av Åbo stad i samarbete med högskolorna i området.

Principerna för ett säkrare tillstand

Studiestad Åbo följer principerna för ett säkrare tillstånd i deras verksamheter och sociala medier. Säkrare tillstånd innebär friheten att vara som de är, utan hån, diskriminering eller trakasserier. Studiestad Åbos evenemangen och sociala medier är absolut fria från trakasserier och diskriminering.

Alla, som deltar i evenemangen och kommunicerar med oss, förbinder sig att följa de principerna. Utgångspunkten för principerna för ett säkrare tillstånd är att vi behandlar andra som vi skulle vilja bli behandlade. 

Anmäla dig som utställare

Nu är det dags att anmäla dig som utställare! Cirka 90 utställarna kan delta i mässan i år och de utvalda får mer information från evenemangsordnare i juni eller juli. Deltagandet i evenemangen är gratis för utställarna.

Anmäla här! – lyyti.fi

Bilder från Study in Turku mässan 2021