Avoin viikonloppu

Museoiden työpajat ja kurssit banneri
1.–2.4.2023

Avoin viikonloppu

Avoimissa viikonlopuissa syvennytään kuukauden teemaan perinteisten kädentaitojen, muotokielen, tekniikoiden ja eri materiaalien kautta. Työpajat soveltuvat kaikenikäisille.

1.–2.4. klo 12–16: Puu. Suomalaisen kansan ja kulttuurin juuret, runko ja latvat ovat kautta aikain ku-koistaneet metsien ja runsaiden puidensa ansiosta. Maaliskuussa Kokeiluverstaan materiaalipankkina ja inspiraation lähteenä on puu, jota käsitellään niin käyttöesineiden kuin kuvataiteellisinkin näkökulmin.

29.–30.4. klo 13–17: Kuvan kauneus. Elämme miljoonien kuvien aikakautta ja todellisuuden pysähtyminen ja tallentuminen kuvaan on lähes itsestään selvää, vaikka ensimmäinen valokuva kehitettiin vasta reilu kaksi sataa vuotta sitten. Huhtikuussa Kokeiluverstaalla huomio ja todellisuus kiinnitetään kuviin ja kauneuteen sekä niiden luomiseen.

27.–28.5. klo 13–17: Valo, varjot ja värit. Kesä lähestyy ja valo valtaa yöt ja päivät. Valo kasvattaa ja tekee kaiken näkyväksi. Valosta riippuu niin värit kuin varjotkin. Toukokuussa valo tunkeutuu Kokeiluverstaalle ovista ja varsinkin ikkunoista, ja sen voimalla luodaan uutta vanhoilla keinoilla.

 

Hinta

Osallistumismaksu 6 € (alle 7-vuotiaat maksutta).

02 262 0420
Tapahtumapaikka (kaupungin toimipiste): 
Tapahtuman osoite: 
Jaanintie 45, Turku
Tapahtuman FB-sivu: 
Tapahtuman verkkosivusto: 
Tapahtuman Instagram-sivu: 
Sinua saattaa kiinnostaa: 
Museoiden työpajat ja kurssit banneri
10.1.2023 13.00

Taitotiistait

Kevään työpajoissa on monenlaista tekemistä vaihtuvin teemoin, perinteitä kunnioittaen ja niistä uutta luoden. Tervetuloa maksuttomiin työpajoihin Kokeiluverstaalle!