Seikkisfest

14.8.2021 09.3011.30

Seikkisfest

Tervetuloa Kupittaanpuistossa järjestettävään maksuttomaan lastentapahtumaan vauhdikkaiden esiintyjien ja mukavan yhdessäolon hengessä!

Elokuussa juhlitaan ensimmäistä Seikkisfestiä. Tapahtuma järjestetään 14.8.2021 klo 9.30- 11.30 Pyhän Henrikin aukiolla Kupittaan puistossa, Aura Festin yhteydessä. Lavalla nähdään Prinsessa Pikkiriikki ja astetta paremmat loilotukset sekä Biolapset. Koko perheen tapahtuma on päihteetön ja maksuton. Tapahtuman järjestää Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto yhteistyössä Aura Festin kanssa.

Prinsessa Pikkiriikki ja astetta paremmat loilotukset -laululeikkiesitys perustuu Hannele Lampelan samannimiseen kirjaan. Esityksen toteuttavat ­Suvi Aarrekari, Tuulia Lindholm sekä Karen Soinila. ­­­Prinsessa Pikkiriikki on sanoittanut tutut lastenlaulut uusiksi ja sinäkin voit tulla laulamaan ja leikkimään tuttuja viisuja astetta paremmilla sanoilla Pikkiriikin, Taikakoira Makkaran, Prinsessa Pöjöläisen ja muiden Pikkiriikin ystävien kanssa Seikkisfestiin. Mutta laula sitten omalla vastuulla!
 
Biolapset on itähelsinkiläinen ryhmä 8-13 -vuotiaita lapsia, jotka ovat huolissaan ilmastonmuutoksesta ja kirjoittavat siitä ja luonnonsuojelusta räppiä. Biolasten ensimmäinen julkaisu on nimeltään ”Ota pallosta kii” ja heidät on nähty esiintymässä mm. 20 000 ihmisen ilmastomarssin päätapahtumassa, Climate Aid Finland -konsertissa Helsingin Musiikkitalolla sekä Linnan juhlissa 2020 presidenttiparin kutsumana. Tämän 14 esiintyjän räppiryhmän lavaesiintyminen on iloista ja mukaansatempaava eikä jätä ketään kylmäksi!

Ota omat pienet eväät mukaan ja tule nauttimaan mukavasta aamupäivästä upean musiikin parissa!

Tapahtuman järjestävä taho on Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelut ja konserninhallinto sekä Aura Fest. Toteuttamisesta vastaa Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto ja Aura Fest.
 

Hinta

Tapahtuma on maksuton
Tapahtumajärjestäjä: 
Seikkailupuisto
044 907 2986
Tapahtumapaikka: 
Kupittaan puisto
Tapahtuman osoite: 
Pyhän Henrikin aukio, Kupittaankatu 8, 20520 Turku

Pyhän Henrikin aukio Kupittaan puistossa, Aura Festin yhteydessä.