Moninaisuuksia – otteita Turun sarjakuvakerhon vuosiantologiasta

Piirroksessa Vitruviuksen mies. Ihmishahmo on tummaihoinen ja kalju, ja hänellä on siivet.
1.8.–30.9.2021

Moninaisuuksia – otteita Turun sarjakuvakerhon vuosiantologiasta

Turun sarjakuvakerho julkaisee vuosittaista antologiaa, jonka teemaksi valittiin vuonna 2021 trans- ja muunsukupuolisuus.

Aihetta tulkitsi omasta näkökulmastaan 11 tekijää, joiden töissä on sekä omakohtaisia pohdintoja että vapaata mielikuvituksen leikkiä. Antologian toimitti Katariina Lappi.

Näyttelyssä on esillä pieniä otteita antologiateoksista, joihin pääsee tutustumaan kokonaisuudessaan kirjan ilmestyessä syyskuun alussa. Näyttelyssä on tarjolla myös esimakua ensimmäistä kertaa järjestettävistä Turun sarjakuvafestivaaleista, joita vietetään pääkirjastolla lauantaina 16.10.2021.

Näyttely on nähtävillä Turun pääkirjaston nuorten alue Stoorin aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 9–20, ke 11.8. alkaen klo 10–20, sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11–17.

Maskisuositus. Muista hyvä käsihygienia ja pidä tarpeeksi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Käsidesiä on saatavilla kirjastossa. Tulethan kirjastoon terveenä! Tarkista kirjaston ohjeet turvallisen vierailun takaamiseksi turku.fi/asioi-turvallisesti-kirjastossa.

Hinta

Tapahtuma on maksuton
Tapahtumajärjestäjä: 
Turun kaupunginkirjasto
02 262 0626
Tapahtumapaikka (kaupungin toimipiste): 
Tapahtuman osoite: 
Linnankatu 2, Turku

Nuorten alue Stoori, pääkirjaston uudisosan 1. kerros

Tapahtuman FB-sivu: 
Tapahtuman verkkosivusto: