Simon Llewellyn: We are the champions

esiintyjä mies, jonka pään molemmin puolin on rivissä jalkapalloja
25.9.2022 15.0015.30

Simon Llewellyn: We are the champions

Vaudeville-sirkuksen perinteet kohtaavat freestyle-jalkapalloilun ja muutaman muunkin urheilulajin sirkusmaisella otteella!

Vaudeville-sirkuksen perinteet kohtaavat freestyle-jalkapalloilun ja muutaman muunkin urheilulajin - sirkusmaisella otteella luonnollisesti. Hyväntuulisen hykerryttävä esitys toimii hyvin erilaisille yleisöille sanattomuutensa ansiosta.

Simon Llewellyn on esiintynyt erilaisille yleisöille yli 20 vuotta ja hän on koomisen katusirkuksen ehdotonta kärkikastia. Pohjois- Irlannissa ja Irlannissa hän on erityisesti toiminut kiiteltynä ja suosittuna koko perheen festivaaliesiintyjänä lukuisissa eri tapahtumissa. Nykyisin Llewellyn työskentelee talvikausina ammattitaiteilijana Keski-Euroopan varieteesirkuksissa. Esitystoiminnan lisäksi hän toimii Suomessa sirkusopettajana ja on erikoistunut sosiaalisen sirkuksen pedagogiikkaan.

Esityksen jälkeen on mahdollista osallistua vielä luovaan freestyle-jalkapallotyöpajaan Simonin kanssa. Työpajan kesto on 45 minuuttia ja ikäsuositus on alkaen 7 vuotiaille. Työpaja sisältyy lipun hintaan. Mukaan mahtuu noin 20 lasta, innokkaiden osallistujien nimet kerätään lipunmyynnin yhteydessä sunnuntaina.

Esityksen tiedot

Ikäsuositus: 3 +
Kesto: 30 min.
Esityksen kieli: sanaton
 

Hinta

8 €

Tapahtumajärjestäjä: 
Seikkailupuisto
044 907 2986
Tapahtumapaikka: 
Seikkailupuisto
Tapahtuman osoite: 
Kupittaankatu 2

Timantti-teatterissa

Tapahtuman verkkosivusto: