Tapahtumapaikat

Paras paikka tapahtumallesi?

Hyvin valittu paikka ja ajankohta ovat olennaisia tekijöitä tapahtuman onnistumisessa. Järjestäjien ei kuitenkaan tarvitse tehdä tärkeitä päätöksiä yksin, sillä Turun kaupungin tapahtumapalveluissa ollaan valmiita auttamaan mm. tapahtumapaikan ja -ajan valinnassa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja antavat

Turussa on monenlaisia tiloja ja paikkoja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Turku tarjoaakin vuosittain kodin lukuisille tapahtumille suurista festivaaleista lämminhenkisiin markkinoihin. Kaupungin mittava hotellikapasiteetti ja laaja tilatarjonta mahdollistavat useiden tuhansien kävijöiden tapahtuman järjestämisen Turussa.

Tälle sivulle on kerätty Turun seudun suosituimpia tapahtumapaikkoja niin Aurajoen tunnelmallisista maisemista kuin luonnonläheisestä saaristostakin. Listasta voit löytää juuri täydellisen paikan tapahtumallesi tai saada idean jostain aivan muusta – loppujen lopuksi tapahtumapaikan valinnassa on vain mielikuvitus rajana! Tarvittaessa Tapahtuma- ja kongressipalveluiden ammattilaiset auttavat sinua löytämään sopivan paikan tapahtumallesi.  

Tapahtuma-alueet ulkona

Turun kauniit maisemat tarjoavat viihtyisät puitteet tapahtuman järjestämiselle. Keskustan ja jokirannan alueelle on tapahtumakävijöiden vaivatonta saapua ilman autoa ja kaikki palvelut löytyvät läheltä.

Etsi tapahtuma-alueita

Kokous- ja juhlatilat

Turku on maan suosituimpia kokous- ja kongressikaupunkeja. Erityisen houkuttelevan kaupungin kokouksille ja juhlille Turusta tekee ainutlaatuinen merellinen ympäristö ja helpot kulkuyhteydet paikkojen välillä.

Etsi kokous- ja juhlatiloja

Tapahtumat sisällä ja muut vuokrattavat tilat

Turussa on suuri valikoima erilaisia ja erikokoisia tiloja tapahtumien järjestämiseen. Tiloja vuokraa sekä kaupunki että monet yksityiset toimijat.

Turun museokeskukselta voi vuokrata erikokoisia tiloja tapahtumien järjestämiseen.

Turun kaupungin sisäliikuntapaikat tarjoavat tiloja eri lajien harrastamiseen ja monenlaisille tapahtumille.

Turun koulujen tiloja voi hyödyntää tapahtumissa esimerkiksi koulumajoituksen järjestämiseen. Turku vuokraa myös nuorisotiloja ja leirintäalueita.

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymällä on lukuisia tiloja Turun seudulla aina kirkoista leirintäalueisiin.

Varsinais-Suomen alueella on kymmeniä yhdistysten, seurojen ja järjestöjen tiloja, joita vuokrataan ulkopuoliseen käyttöön. Varsinais-Suomen Kylät ry on kerännyt yhteen listauksen näistä tiloista.

Turun yliopiston ja muiden korkeakoulujen auditoriot soveltuvat hyvin tieteellisiin kokouksiin ja kongresseihin.