Tapahtumien vapaaehtoispankki

Tapahtumajärjestäjille

Kaipaako Turussa järjestettävä suurtapahtumasi vapaaehtoisia saavuttaakseen täyden potentiaalinsa? Voimme auttaa!

Ota yhteyttä:
tapahtumasuunnittelija Eevi Rannikko, Turun tapahtumapalvelut

Vapaaehtoisille

Ilmoittaudu mukaan tapahtumien vapaaehtoispankkiin.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa itsesi Turun kaupungin tapahtumapalveluiden tapahtumien vapaaehtoispankkiin. Vapaaehtoispankin tarkoituksena on ylläpitää tapahtumissa kiinnostuneiden vapaaehtoisten listaa. Listalle kuuluminen ei velvoita osallistumaan tapahtumaan.

Yhteystietolistalta poistoa voi pyytää koska tahansa laittamalla sähköpostia osoitteeseen tapahtumat(ät)turku.fi. Merkitsethän viestin otsikoksi "Tapahtumien vapaaehtoispankki".

Turun kaupungin tapahtumapalveluiden tapahtumien vapaaehtoispankki tuo tapahtumajärjestäjät ja vapaaehtoiset yhteen. Vapaaehtoispankki helpottaa tapahtumien järjestämistä ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia vapaaehtoisille.

Vapaaehtoispankkiin voi ilmoittautua kuka vain, eikä listalle kuuluminen automaattisesti velvoita osallistumaan tapahtumien järjestämiseen vapaaehtoisena. Tapahtumajärjestäjät voivat ottaa yhteyttä Turun kaupungin tapahtumapalveluihin, josta tieto suuren yleisötapahtuman vapaaehtoishausta välitetään vapaaehtoispankkiin ilmoittautuneille. Tavoitteena on luoda kattava verkosto, jossa vapaaehtoiset ja tapahtumajärjestäjät löytävät toisensa mahdollisimman helposti ja sujuvasti.

Tapahtumien vapaaehtoispankin kautta kerättäviä yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, vaan listalla oleville henkilöille ilmoitetaan vapaaehtoistyöntekijähakujen aukeamisesta tapahtumapalveluiden kautta. Vapaaehtoispankkiin on mahdollista ilmoittautua milloin vain ja omien tietojen poistamista voi pyytää koska tahansa.

Vapaaehtoiseksi haluava: Ilmoittaudu mukaan tapahtumien vapaaehtoispankkiin!