Vammaiset

kahdet maskit ristikkäin punaisella pohjalla
25.11.2020

Katso täältä ajankohtaiset koronaan liittyvät suositukset ja rajoitukset Turussa esimerkiksi kaupungin palveluissa ja harrastustoiminnassa. Päivitetty 18.6.2021

Turun kaupungin verkkosivut ovat käytettävissä tietokoneella, tabletilla ja mobiililaitteella.
Digituki kuuluu kaikille
08.06.2021

Turun kaupungin palvelut rakennetaan ensisijaisesti digitaalisiksi. Digitaaliset asiointi- ja vapaa-ajan palvelut ovat ajasta ja paikasta riippumattomia. Ne helpottavat monella tavalla arkea ja ihmissuhteiden hoitamista, tukevat hyvinvointia sekä vahvistavat osallisuutta kaupungin toimintaan ja digitaaliseen yhteiskuntaan.

Kaksi miestä iloisina nojatuoleissa.
Tykkää turkulaisesta!
10.05.2021

Kevään koittaessa Tykkää turkulaisesta! -kampanjassa luvassa monenlaista hyvän mielen toimintaa. Lähde ideoimaan Helsingistä tuttua kävelyliftausmallia Turkuun, osallistu 7 kukkulan kynäkävelyyn tai löydä itsellesi sopiva etäkohtaamisen paikka.

Kuvassa on näkymä otanrokotteen.turku.fi-sivusta
06.05.2021

Kaikki yli 18-vuotiaat turkulaiset ja Turussa vakituisesti asuvat ilmottautuvat jättämällä yhteystietonsa otanrokotteen.turku.fi -sivulle. Kun ikäryhmäsi vuoro tulee, sinulle lähetetään tekstiviestillä rokotusaika.

Maria Korpela esittelee OmaKirjasto-sivua tabletilla.
Kulttuuri tekee hyvää
29.03.2021

Miten kulttuurihyvinvointi toteutuu Turussa kun kulttuuripääkaupunkivuodesta tulee kuluneeksi 10 vuotta? Juttusarjan ensimmäisessä osassa esitellään OmaKirjasto-palvelu, jossa kulttuurista voi nauttia vaikkei pääsisi fyysisesti paikan päälle.

Monenvärisistä villalangoista tehtyjä tupsuja kiinnitettynä seinälle
17.02.2021

Toivolan toimintakeskuksen yhdeltä seinältä viime syksynä alkanut Itämeri-teos on laajentunut toimintakeskuksessa käytävälle, yhteen huoneeseen ja vähän muuallekin. Projektia työstettiin koko syksy ja se jatkuu edelleen.

Sivut