Tule töihin Turun kaupungin kotihoitoon

Kurkkaa avoinna olevat tehtävät Kuntarekryssä:

Turun kaupungin rekrytointipalvelut facebookissa

Hyvinvointitoimiala Linkedinissä:

Keikkatöihin kotihoitoon

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala palvelee turkulaisia sosiaali- ja terveysasioissa. Hyvinvointitoimiala on suurin kaupungin toimialoistaja tarjoaa työtä yli 4400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiselle mm. ennaltaehkäisevien palvelujen, tutkimus-, hoito-, perhe- jakuntoutumispalvelujen parissa.


Mitä on kotihoito Turun kaupungilla?

Kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa henkilökohtaiseen hoivaan sekä sairaanhoitoon liittyvää palvelua. Kotihoidon asiakkaina ovat vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat. Asiakkaan palvelutarve arvioidaan yksilöllisesti. Palvelu myönnetään säännöllisenä tai tilapäisenä. Yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma laaditaan asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Turun kaupunki työnantajana

Työhyvinvoinnin tukena tarjolla on tyky-ranneke, jolla voi lähteä mukaan Turun kulttuuri- ja liikuntapalveluihin maksuttomasti. Työmatkat voit taittaa Föli-kortilla, jonka saat käyttöösi 27 euron kuukausihintaan.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.