Konserttitalo

Turun konserttitalo sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Puutorin laidalla. Linja-autoasema on lähes konserttitalon vieressä ja rautatieasemalle on vajaan kilometrin matka. Konserttitalo on avoinna konsertti-iltaisin.

Vastuuhenkilö: 
Intendentti Nikke Isomöttönen, tilavaraukset Pekka Haapanen

Puhelin:

044 907 2093

Aukioloajat

Aukioloajat, Konserttitalon lipunmyynti (Aninkaistenkatu 9)
Ti - Pe 12:00 - 17:00

Erityisaukioloajat

Aukioloajat, Turun konserttitalon puhelinmyynti
Ma - Ma 09:00 - 15:00
Ti - Ti 09:00 - 15:00
Ke - Ke 09:00 - 15:00
To - To 09:00 - 15:00
Pe - Pe 09:00 - 15:00

Poikkeusaukioloajat

Suljettu, Konserttitalon lipunmyynti (Aninkaistenkatu 9)
6.4.2022 - 18.4.2022
Suljettu
Postiosoite: 
Sibeliuksenkatu 2
20100 Turku
Katuosoite: 
Aninkaistenkatu 9
20100 Turku

Käyntiosoite: 

Aninkaistenkatu 9
20100 Turku
Laskutusosoite: 
Disabled access
Liikuntaesteisten pääsy
Turun konserttitalo soveltuu liikuntarajoitteisille. Saavutettavuuden voi tarkistaa lipun oston yhteydessä. Konserttitalo sijaitsee mäen päällä, molemmista suunnista lähestyttäessä jyrkkä ja pitkä mäki. Ala-aulasta toisen kerroksen ylälämpiöön johtaa jyrkkä ja pitkä kulkuluiska, talossa ei hissiä. Ala-aulasta ylälämpiöön johtava kulkuluiska päällystetty matolla, muuten talossa ei kokolattiamattoja. Konserttisalissa portaat parvelle, permannolle pääsee pyörätuolilla. Pyörätuoliasiakkaille on rajoitetusti paikkoja. Sekä pyörätuoliasiakas että saattajakortin näyttävä saattaja voivat lunastaa liput Turun filharmonisen orkesterin tilaisuuksiin 50 % alennuksella perushinnasta.
Visually disabled access
Helppo pääsy näkövammaisilla
Pääsisäänkäynnissä lasiovet, 3 oviparia vierekkäin, ovissa kapea valkoinen metallireunus kontrastiraitana. Tuulikaapin sisällä pilari ja sisääntuloaulassa useita pilareja. Ala-aulasta toisen kerroksen ylälämpiöön johtaa jyrkkä ja pitkä kulkuluiska. Konserttisalissa alaspäin viettävä lattia. Kahvioon mentäessä 4 matalaa askelmaa, käsijohde toisella puolella, luiska vieressä. Konserttitalon lippukassaan oma sisäänkäynti Aninkaistenkadulta, konserttitalon pääovien vieressä oikealla, vastakkaisella seinustalla.

Palvelut

Avoimet kenraaliharjoitukset

Kulttuurikorttilaiset, Koululais- ja päiväkotiryhmät

Kenraaliharjoitusten kesto vaihtelee. Kenraaliharjoituksissa soitetaan illan konsertin ohjelma yleensä esitysjärjestyksessä. Kenraalin tarkoituksena on harjoitella läpimenonomaisesti koko konsertti.

Kenraaliharjoitukset alkavat klo 11, katso päivät alla olevasta linkistä. Konserttitalon ovet avataan noin klo 10.30, salin ovet vasta muutamaa minuuttia ennen harjoituksen alkua. Konserttitalon kahvila ei ole avoinna harjoitusten yhteydessä.

Palvelun toteutustapa: 

Itse tuotettu palvelu

Palvelutuottaja: 

Turun filharmoninen orkesteri

Vastuuorganisaatio: 

Turun kaupunki

Hinnat

Kulttuurikortilla
Maksuton

Konsertit

för alla

Orkesterin pääkonserttipaikka on Turun konserttitalo, mutta joskus orkesteri on mukana tapahtumissa ja soittaa esimerkiksi kauppakeskuksessa tai puistossa. Lippuja konsertteihin myy Lippupiste. Lippuja voi ostaa myös Turun kulttuurikauppa Ars Musicasta Turun konserttitalolta (Aninkaistenkatu 9), avoinna ma–pe klo 12–17 ja konserttipaikan ovelta tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Palvelun toteutustapa: 

Itse tuotettu palvelu

Palvelutuottaja: 

Turun filharmoninen orkesteri

Vastuuorganisaatio: 

Turun kaupunki

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa monipuolisia elämyksiä lapsille ja nuorille. Tarkempaa tietoa lastenkonserteista, koululaiskonserteista, junioriklubista ja muusta löydät orkesterin nettisivuilta.

Palvelun toteutustapa: 

Itse tuotettu palvelu

Palvelutuottaja: 

Turun filharmoninen orkesteri

Vastuuorganisaatio: 

Turun kaupunki
Palvelun kieli: 
Suomi
Ruotsi
Englanti