Kauppahalli

Lisätietoa

Vuonna 1867 toimintansa aloittaneessa Turun Kauppahallissa on toiminut yrittäjiä jo kolmella eri vuosisadalla.  Löydätkin hallista ainutlaatuisen tunnelman ja mahdollisuuden yritystoiminnallesi aivan Turun sydämessä, kaupungin vanhimmassa sekä perinteikkäämmässä ostoskeskuksessa. Kauppahalli on kuitenkin lujasti ajassaan kiinni. Juuri valmistunut täydellinen saneeraus on kasvattanut voimakkaasti kävijämääriä.  Lisäksi perinteisten, jopa hallin toiminnan alusta saakka toimineiden kunniakkaiden yritysten joukkoon on tullut useita uusia nuoria yrittäjiä.

Kauppahalli pyrkiikin palvelemaan kaikkia asiakasryhmiä. Näin vuokralaisvalinnassa pyritään painottamaan hallin kokonaisvalikoiman monipuolisuutta huomioiden keskeiset arvomme: korkealuokkainen lähiruoka, yksilöllinen ja asiantunteva palvelu sekä ainutlaatuinen tunnelma.

Tällä hetkellä kaikki vuokrattavat tilat ovat Kauppahallissa täynnä. Otamme kuitenkin mielellämme vastaan näkemyksesi omasta liiketoiminnastasi Kauppahallissa ja palaamme, kun vapaata tilaa löytyy.

    
Asiasanat: