Julkaisut ja raportit

Turkuposti

Turkuposti tuo kaupungin palvelut kotiisi. Lehdessä käsitellään kaupungin ajankohtaisia asioita ja esitellään kaupungin tarjoamia palveluja.

Turkuposti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on maksuton ja se jaetaan jokaiseen turkulaiskotiin sekä yrityksiin ja laitoksiin. Lehden voi noutaa myös Turku-pisteestä (Puolalankatu 5) sekä kirjastoista, Kauppatorin Monitorista tai kauppakeskus Skanssin yhteispalvelupiste Monitorista.

Lehden painos on noin 134 000 kpl.

Lue lehteä: 

Huom! Muutokset Turkupostin 4/2022 tapahtumakalenterin tietoihin ovat mahdollisia! Tarkista viimeisimmät tiedot verkosta tapahtumajärjestäjien sivuilta.

Turkuposti ilmestyy vuonna 2023:

  • nro 1: 15.2.
  • nro 2: 17.5.
  • nro 3: 23.8.
  • nro 4: 22.11.

Posti jakaa Turkupostin Turun postinumeroalueilla kaikkiin turkulaiskoteihin ja -yrityksiin osoitteettomana jakeluna. Jos et saa Turkupostia kotiisi, ilmoita siitä Postille verkkopalvelussa.

Ne turkulaiset, jotka asuvat kaupungin raja-alueilla jollain muulla postinumeroalueella kuin Turun ja haluavat asukaslehden kotiinsa, voivat ilmoittaa yhteystietonsa (nimi, postiosoite, sähköpostiosoite) kaupungin viestintään osoitteeseen viestinta(a)turku.fi. 

Näkövammaiset voivat tilata lehden ääneen luetun version osoitteesta toimisto(a)vsn.fi.

Lisätiedot: Katja Laiho