Julkaisut ja raportit

Lehdet

Turkuposti

Turkuposti tuo kaupungin palvelut kotiisi. Lehdessä käsitellään kaupungin ajankohtaisia asioita ja esitellään kaupungin tarjoamia palveluja.

Turkuposti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on maksuton ja se jaetaan jokaiseen turkulaiskotiin sekä yrityksiin ja laitoksiin. Lehden voi noutaa myös Turku-pisteestä (Puolalankatu 5) sekä kirjastoista, Kauppatorin Monitorista tai kauppakeskus Skanssin yhteispalvelupiste Monitorista.

Lehden painos on noin 130 000 kpl.

Lue lehteä: 

Huom! Muutokset Turkupostin 3/2021 tapahtumakalenterin tietoihin ovat mahdollisia! Tarkista viimeisimmät tiedot verkosta tapahtumajärjestäjien sivuilta.

Ilmestymispäivät 2021:

  • Numero 1:  11.2.
  • Numero 2:  20.5.
  • Numero 3:  19.8.
  • Numero 4:  18.11.

Posti jakaa Turkupostin Turun postinumeroalueilla kaikkiin turkulaiskoteihin ja -yrityksiin osoitteettomana jakeluna. Jos et saa Turkupostia kotiisi, ilmoita siitä Postille verkkopalvelussa.

Ne turkulaiset, jotka asuvat kaupungin raja-alueilla jollain muulla postinumeroalueella kuin Turun ja haluavat asukaslehden kotiinsa, voivat ilmoittaa yhteystietonsa (nimi, postiosoite, sähköpostiosoite) kaupungin viestintään osoitteeseen viestinta(a)turku.fi. 

Näkövammaiset voivat tilata lehden ääneen luetun version osoitteesta toimisto(a)vsn.fi.

Lisätiedot: Katja Laiho
 

Koti Turussa

Koti Turussa on kerran vuodessa ilmestyvä uusien asukkaiden opaslehti. Se toivottaa tuoreet turkulaiset tervetulleiksi uuteen kotikaupunkiinsa ja toimii oppaana kaupungin monipuoliseen palvelutarjontaan.

Koti Turussa -opas postitetaan vuoden aikana viidessä erässä kaikkien kaupunkiin muuttaneiden asukkaiden kotitalouteen. Sitä on jaossa myös Turku-pisteessä sekä Skanssin kauppakeskuksen yhteispalvelupiste Monitorissa.

Oppaan painosmäärä on 12 500. Se on ilmestynyt vuodesta 2006 alkaen.

Voit lukea uusimman Koti Turussa -oppaan myös verkossa:

Lisätiedot: Jaana Räsänen-Nauska