Katso joukkoliikenteen reitit Fölin reittioppaasta

Fölin reittiopas, Reaaliaikaiset lähdöt, Omat pysäkit ja Bussit kartalla ovat joukkoliikenteen aikataulupalveluja, jotka hyödyntävät Föli-bussien reaaliaikaista sijaintitietoa.

Fölin reittiopas

Fölin reittiopas (avautuu uuteen ikkunaan) neuvoo reitit paikasta toiseen

  • Turussa
  • Raisiossa
  • Kaarinassa
  • Naantalissa
  • Liedossa ja
  • Ruskolla.

Bussien ja vesibussien lisäksi löydät reittioppaasta kaupunkipyörien asemat sekä tiedon asemilla vapaana olevien pyörien määrästä.

Kun haet Fölin reittioppaalta reittiä, näet ehdotuksen aina myös kartalla. Reittiopasta voi käyttää myös kevyen liikenteen oppaana valitsemalla kulkumuodoksi kävelyn tai pyöräilyn. Jos sallit laitteen paikannuksen, voit hakea reittiä suoraan lähtöpisteestäsi.

Reittioppaalta voit hakea myös yksittäisen pysäkin aikataulua valitsemalla sijainnin kartalta.

Reittioppaan kartalla näkyvät myös Fölin latauspisteiden, lippuautomaattien ja liityntäpysäköintipaikkojen sijainnit. Myös liikenteessä näkyvät bussit on saa näkyviin, jolloin niiden etenemistä voi seurata kartalla. Kaikkia kartalla näkyviä asioita voi hallinnoida sivun lopussa olevasta Mitä haluat näyttää kartalla? -valikosta.

Fölin reittiopas on käytettävissä myös Föli-sovelluksen kautta.

Bussit kartalla

Kartalla näkyvät liikenteessä olevat Föli-bussit (avautuu uuteen ikkunaan) ja niiden reaaliaikainen liikkuminen. Voit valita haluamasi linjat valikosta. Kun bussi liikkuu kartalla, saat sen reitin näkymiin klikkaamalla bussia.

Reaaliaikaiset lähdöt -palvelu

Aikataulut.foli.fi (avautuu uuteen ikkunaan) on erityisesti mobiililaitteisiin suunniteltu palvelu, joka näyttää pysäkkien reaaliaikaiset aikataulut. Pysäkkejä voi hakea joko kartalta tai pysäkkinumerolla. Palvelu on aikatauluhaku eikä opasta reitin valinnassa.

Omat pysäkit

Omatpysakit.foli.fi (avautuu uuteen ikkunaan) avaa karttanäkymän, josta voit valita joko karttaa klikkaamalla tai pysäkin numeron tai nimen kirjoittamalla haluamasi pysäkin tai pysäkit. Palvelu on aikatauluhaku eikä opasta reitin valinnassa.