Katso joukkoliikenteen reitit Fölin reittioppaasta

Fölin reittiopas, Bussit kartalla, Reaaliaikaiset lähdöt ja Omat pysäkit ovat joukkoliikenteen aikataulupalveluja, jotka hyödyntävät Föli-bussien reaaliaikaista sijaintitietoa.

Fölin reittiopas

Fölin reittiopas neuvoo reitit paikasta toiseen

  • Turussa
  • Raisiossa
  • Kaarinassa
  • Naantalissa
  • Liedossa ja
  • Ruskolla.

Kun haet Fölin reittioppaalta reittiä, näet ehdotuksen aina kartalla. Reittiopasta voi käyttää myös kevyen liikenteen oppaana valitsemalla kulkumuodoksi kävelyn tai pyöräilyn. Jos sallit laitteen paikannuksen, voit hakea reittiä suoraan lähtöpisteestäsi. Reittioppaalta voi hakea myös yksittäisen pysäkin aikataulua valitsemalla sijainnin kartalta.

Reittioppaan kartalla näkyvät Fölin latauspisteiden, lippuautomaattien ja liityntäpysäköintipaikkojen sijainnit. Liikenteessä näkyvät bussit saa myös näkyviin, jolloin niiden etenemistä voi seurata kartalla. Kaikkia kartalla näkyviä asioita voi hallinnoida sivun oikeassa alakulmassa olevasta Näytä kartalla -valikosta.

Fölin reittiopas on käytettävissä myös Föli-mobiilisovelluksen kautta.

Bussit kartalla

Kartalla näkyvät liikenteessä olevat Föli-bussit ja niiden reaaliaikainen liikkuminen. Voit valita haluamasi linjat valikosta. Kun bussi liikkuu kartalla, saat sen reitin näkymiin klikkaamalla bussia.

Reaaliaikaiset lähdöt -palvelu

Aikataulut.foli.fi on erityisesti mobiililaitteisiin suunniteltu palvelu, joka näyttää pysäkkien reaaliaikaiset aikataulut. Pysäkkejä voi hakea joko kartalta tai pysäkkinumerolla. Palvelu on aikatauluhaku eikä opasta reitin valinnassa.

Omat pysäkit

Omatpysakit.foli.fi avaa karttanäkymän, josta voit valita joko karttaa klikkaamalla tai pysäkin numeron tai nimen kirjoittamalla haluamasi pysäkin tai pysäkit. Palvelu on aikatauluhaku eikä opasta reitin valinnassa.