Turku Future Hackathon

Looking for the English site? Click here.

MITÄ?

Turku Future Hackathon eli innovaatiokilpailu. Viikonlopun mittaisessa tapahtumassa haetaan toimivia sovelluksia tai (sovellus)konsepteja Turun kampus- ja tiedepuiston alueen ihmisten ja yritysten hyväksi.

Tilaisuudessa valokuvataan.

MISSÄ?

SparkUp
Tykistökatu 4 b, 20520 Turku

MILLOIN?

29.9.-1.10.2017

Viikonlopun aikataulu

KENELLE?

Kaikille kiinnostuneille eri alojen osaajille! Olitpa sitten kasvuyritys, humanisti tai superkoodari - lähde mukaan! Osallistu kilpailuun yksin, ryhmässä tai tule paikan päälle muodostamaan tehotiimisi. Ohjelmointiosaamista ei tarvita.

PALKINTO?

Parhaat sovellukset, konseptit ja ideat palkitaan yhteensä 8000 eurolla.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan 24.9. mennessä tästä linkistä:

LISÄTIETOJA

Kalle Luhtinen, kalle.luhtinen@turkusciencepark.com
Janne Mustonen, janne.mustonen@turku.fi
Marko Nurro, marko.nurro@elisa.fi

Tapahtuma Facebookissa

Millainen on tulevaisuuden elävä kaupunginosa? Tule mukaan 29.9.-1.10.2017 ideoimaan ja kehittämään Turun kampus- ja tiedepuistoalueelle uusia innovaatioita!

Turun kaupunki järjestää yhdessä Elisa Oyj:n, Turku Science Park Oy:n ja Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n kanssa innovaatiokilpailun eli hackathonin. Kilpailussa haetaan sovelluksia tai sovelluskonsepteja kampusalueen ihmisten ja yritysten hyväksi.

Kilpailuhaaste:

Miten sinä tai tiimisi lähtisitte edistämään Turun kampus- ja tiedepuiston alueen elävyyttä ja viihtyisyyttä kohentavia palveluja, kiinnostavia viihtymispaikkoja ja/tai fiksua liikkumista?

Ratkaisusi voi olla tekninen tai ei-tekninen ja muodoltaan esimerkiksi sovellus, idea, konsepti, piirros tai liiketoimintasuunnitelma dokumentoituna siten, että sitä voidaan esitellä edelleen. Parhaat kilpailutyöt palkitaan yhteensä 8000 eurolla.

Turun kaupunki avaa kilpailua varten Turun kampus- ja tiedepuiston alueen 3D-kaupunkimallin, jota tulee hyödyntää kilpailutyössä tai johon kilpailutyö tulee jollain tavalla sitoa. Lisäksi kilpailussa voi hyödyntää kaikkia mahdollisia tietolähteitä ja erikseen tarjolla olevaa avointa dataa sekä rajapintoja.

Kilpailun säännöt:

Aineistot:

Ilmoittautuminen:

Useimmin kysytyt kysymykset

Kuinka paljon tarvitsen ohjelmointikokemusta? Saako kilpailupaikalla yöpöyä?

 

-

 

Tulevaisuuden elävä kaupunginosa

Turun tiedepuisto on Turussa sijaitseva tutkimuslaitosten ja liike-elämän keskittymä. Kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsevalla alueella toimivat muun muassa Turun yliopisto ja Åbo Akademi, Turku AMK, Turun yliopistollinen keskussairaala TYKS ja yli 300 muuta yritystä ja yhteisöä. Alueella käy työssä arviolta 17 500 ja opiskelee yli 30 000 henkilöä.

Kampus- ja tiedepuiston alueen kehittäminen on yksi Turun kaupunginhallituksen nimittämistä kärkihankkeista. Hankkeen tavoitteena on kytkeä yhteen fyysisen ja toiminnallisen ympäristön kehittäminen monipuolisesti korkeakoulu- ja yritysyhteistyössä. Kokonaisuudella vahvistetaan samanaikaisesti vetovoimaista kaupungin kasvua ja kaupunkiympäristöä sekä älykästä kaupungin palvelukanavien kehittämistä.

Asiasanat: