Verkkokurssit Turun iltalukiossa

Moodle-tunnukset

Moodlen käyttöön tarvittavan salasanan voi pyytää osoitteesta iltalukio@turku.fi, kun olet ilmoittautunut koulun opiskelijaksi. Tunnuksen saaminen voi kestää ruuhka-aikoina muutaman työpäivän.

Kurssitarjonta

Turun iltalukiossa tarjotaan huomattava osa lukion kursseista verkko-opiskeluna. Uutuutena verkossa ovat pitkä matematiikka sekä lyhyiden kielten (espanja, italia, saksa, ranska ja venäjä) 1. ja 2. kurssit. Huomaa, että verkkokurssien tarjonta lukuvuoden aikana vaihtelee. Turun iltalukion järjestämät verkkokurssit ovat tarjolla pääsääntöisesti koko lukuvuoden. Lyhyiden kielten verkkokurssit tarjotaan jaksoissa 3-5 (ranska jaksoissa 2-5). Jos oppiaineessa on tarjolla verkkokursseja, se on ilmoitettu aineen yleisessä kurssikuvauksessa. Oppiaineet löytyvät: Kurssitarjonta

Valtakunnallisia syventäviä kursseja tarjotaan Länsi-Suomen läänin aikuislukioiden yhteistarjottimella. Katso tarkempia ohjeita Länsi-Suomen aikuislukioiden opettajista ja yhteystiedoista sekä mahdollisista maksuista osoitteesta www.lse.fi.

Verkkokursseille ilmoittautuminen

Verkkokursseille ilmoittaudutaan suoraan opettajan sähköpostiin sen jälkeen, kun henkilö on ilmoittautunut opiskelijaksi iltalukioon. Kurssi alkaa, kun opiskelija ilmoittautuu opettajalle. Huhtikuun viimeisen päivän jälkeen ei enää voi ilmoittautua verkkokursseille.

Verkkokurssin minimikesto on kolme viikkoa. Kurssin kokeeseen pääsee ainoastaan, jos on suorittanut vaadittavat kurssin tehtävät. Verkkokurssien oppimisalustana on Moodle ja Moodlen lisäksi käytetään myös muita ohjelmia.