Verkko-opinnot Turun iltalukiossa

Moodle-tunnukset

Moodlen käyttöön tarvittavan salasanan voi pyytää osoitteesta iltalukio@edu.turku.fi, kun olet ilmoittautunut koulun opiskelijaksi. Tunnuksen saaminen voi kestää ruuhka-aikoina muutaman työpäivän.

Opintotarjonta

Turun iltalukiossa tarjotaan huomattava osa lukion opinnoista myös verkossa. Uutuutena verkossa ovat pitkä matematiikka sekä lyhyiden kielten (espanja, italia, saksa, ranska ja venäjä) 1. ja 2. opintojaksot. Huomaa, että tarjonta vaihtelee lukuvuoden aikana. Turun iltalukion järjestämät verkko-opintojaksot ovat tarjolla pääsääntöisesti koko lukuvuoden, mutta kokeet suoritetaan periodien 2, 3 ja 5 arviointiviikoilla. Lyhyiden kielten opintoja tarjotaan verkossa periodeissa 3-5 (ranska periodeissa 2-5).

Valtakunnallisia syventäviä opintojaksoja tarjotaan Länsi-Suomen läänin aikuislukioiden yhteistarjottimella. Katso tarkempia ohjeita Länsi-Suomen aikuislukioiden opettajista ja yhteystiedoista sekä mahdollisista maksuista osoitteesta www.lse.fi.

Verkko-opintojaksolle ilmoittautuminen

Verkko-opintojaksoille ilmoittaudutaan suoraan opettajan sähköpostiin sen jälkeen, kun henkilö on ilmoittautunut opiskelijaksi iltalukioon. Ilmoittautuminen on tehtävä periodin kahden ensimmäisen viikon aikana. Huhtikuun viimeisen päivän jälkeen ei enää voi ilmoittautua verkko-opintojaksoille.

Kokeeseen pääsee ainoastaan, jos on suorittanut vaadittavat tehtävät. Oppimisalustana on Moodle. Lisäksi käytetään myös muita ohjelmia.