Muu opetus

Opinnot verkossa

Tarjoamme laajan valikoiman lukion opintojaksoja verkko-opiskeluna lähiopetuksen ohella. Verkossa suoritettavan opintojakson opiskelu on aloitettava periodin kahden ensimmäisen viikon aikana.

Opintotarjonta verkossa

Voit täydentää opintojasi Turun seudun etärenkaan ja Länsi-Suomen aikuislukioiden tarjoamilla opintojaksoilla.

Turun AMK:n opiskelijoiden kieliopinnot

Turun ammattikorkeakoulun opiskelija voi opiskella Turun iltalukiossa lyhyitä vieraita kieliä (espanja, italia, ranska, saksa, venäjä, japani ja kiina) maksutta oppilaitosten tekemän yhteistyösopimuksen mukaisesti. Opintojaksot ovat laajuudeltaan 2 lukion opintopistettä, joka vastaa 3 ammattikorkeakoulun opintopistettä. Opintojaksoille ilmoittaudutaan opettajille niiden alkaessa. Ensimmäisellä kerralla ilmoittaudutaan iltalukion kanslian kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä voimassa oleva opiskelijakortti tai Turun ammattikorkeakoulun opiskelutodistus. Lisätietoa voit kysyä iltalukion kansliasta sähköpostitse iltalukio@turku.fi.

Turun seudun etärenkaan tarjontaa verkossa

Turun seudun etärengas on Turun ja ympäristökuntien lukioiden yhteistyöverkosto, joka tarjoaa opiskelijoilleen maksuttomia verkko-opintoja. Tarjonnassa on runsaasti lukion valtakunnallisia pakollisia ja valtakunnallisia valinnaisia opintojaksoja. Tutustu myös mielenkiintoisiin koulukohtaisiin valinnaisiin opintojaksoihin.

Turun seudun etärenkaan verkkosivut

Länsi-Suomen aikuislukioiden tarjontaa verkossa

Länsi-Suomen aikuislukiot tarjoavat yhdessä verkko-opintoja opiskelijoilleen. Turun iltalukion varsinaiselle opiskelijalle, toisin sanoen jotakin tutkintoa opiskelevalle, opinnot ovat maksuttomia. Aineopiskelijalle opinnot ovat maksullisia.  Tarjonnassa on erityisesti lukion valtakunnallisia syventäviä opintojaksoja. LSE:n verkkosivuilta voi lukea tarkemmat suoritusohjeet sekä tarjonnan. 

Länsi-Suomen aikuislukioiden yhteiset verkkosivut

Maksuttomat AAVA-opinnot

Turun iltalukio kuuluu AAVA-oppilaitoksiin, jotka tarjoavat maksutta avoimia ammatillisia opintoja eli AAVA-opintoja. Opinnot tarjoavat vaihtoehtoisen ja joustavan tavan hankkia osaamista eri oppilaitoksista. Opiskelu tapahtuu itsenäisesti verkossa tai ohjaajan johdolla.

Turun iltalukiossa voit suorittaa maksuttomasti opintojakson Työelämäenglanti - Englist at Work. Lisätietoa antaa lehtori Hannele Palomaa (sähköposti hannele.palomaa(at)edu.turku.fi)

Asiasanat: