Muu opetus ja kurssit

Verkkokurssit

Turun iltalukiossa on tarjolla laaja valikoima lukiokursseja verkko-opiskeluna lähiopetuksena lisäksi. Verkkokursseja tarjotaan mm. pitkä matematiikka, lyhyiden kielten (espanja, italia, saksa, ranska ja venäjä) 1. ja 2. kurssit. Muista tarjolla olevista verkkokursseista löydät tietoa sivun alalaidassa olevien painikkeiden kautta. Muistutuksena, että verkkokursseille ei voi ilmoittautua enää huhtikuun jälkeen.

AAVA-opinnot

Turun iltalukio kuuluu AAVA-oppilaitoksiin, jotka tarjoavat maksutta avoimia ammatillisia opintoja eli AAVA-opintoja. Opinnot tarjoavat vaihtoehtoisen ja joustavan tavan hankkia osaamista eri oppilaitoksista. Opiskelu tapahtuu itsenäisesti verkossa tai ohjaajan johdolla.

Turun iltalukion maksuttomat kurssit

  • Työelämäenglanti - Englist at Work. Lisätietoa hannele.palomaa(at)turku.fi
  • Perusmatikan riittävyys - PEMARI. Lisätietoa mikko.kaarmela(at)turku.fi
  • Ruotsin ainekirjoituskurssi. Lisätietoa anneli.kortelainen(at)turku.fi

Yllä olevat kurssit vastaavat laajuudeltaan yhtä lukiokurssia (3 osaamispistettä).

Lisätietoja AAVA-opinnoista: AAVA-verkkosivut

Turun AMK:n opiskelijoiden kielikurssit

Turun ammattikorkeakoulun opiskelija voi opiskella Turun iltalukiossa lyhyitä vieraita kieliä maksutta oppilaitosten tekemän yhteistyösopimuksen mukaisesti. Kielikurssit ovat yhden lukiokurssin laajuisia eli 3 op. Kursseille ilmoittaudutaan elokuussa ja opiskelija ilmoittautuu ensimmäisellä kerralla iltalukion kansliassa. Ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä voimassa oleva opiskelijakortti tai Turun ammattikorkeakoulun opiskelutodistus. Lisätietoa voit kysyä iltalukion kansliasta sähköpostitse iltalukio@turku.fi.

Länsi-Suomen aikuislukioiden verkosto

Länsi-Suomen aikuislukiot (LSE)  tekevät yhteistyötä mm. verkkokurssien osalta. Turun iltalukion varsinaiselle opiskelijalle, toisin sanoen jotakin tutkintoa opiskelevalle, kurssit ovat maksuttomia. Aineopiskelijalle kurssit ovat maksullisia.  LSE:n verkkosivuilta voi lukea tarkemmat suoritusohjeet sekä tarjonnan. 

Asiasanat: