Kouluille

Turun linna on Turun ykkösluokkaretkikohde

Suuntaa luokkasi kanssa Turun linnaan! Tarjoamme kaikenikäisille koululaisille opettavaisia ja elämyksellisiä opastuksia ja työpajoja. Tutustu tarjontaamme alla olevien linkkien kautta ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva luokkaretkipaketti. Turkulaisille koululuokille sisäänpääsymaksu on luokkaretkiajan ulkopuolella ilmainen.

Kerrothan tilauksen yhteydessä, jos kyseessä on erityisluokka. Opettaja on vastuussa oppilaistaan koko museovierailujen ajan.

Tehtävämateriaali keskiajan ilmiöiden vaikutuksesta nykypäivään

Verkko-opetusmateriaalin tehtävät kehittävät oppilaiden historiatietoisuutta ja he ymmärtävät, että menneisyyden ilmiöt vaikuttavat elämään tänä päivänä.

Ilmiökeskeinen tehtävämateriaali koululaisille - tutustu 1600-lukuun

Oheisen ilmiökeskeisen tehtävämateriaalin avulla voi syventää tietoa ja ymmärrystä 1600-luvun elämästä ja arjesta.

Matikkakävely Turun linnassa

Turun linna on monipuolinen oppimisympäristö ja täällä voi oppia myös matikkaa ja näkemään matemaattisia tehtäviä. Joustavaan Matematiikkaan -verkkokurssilla tätä videota käytetään matemaattisen ajattelun ja käsitteistön tunnistamisen harjoitteluun. Luokanopettajat voivat myös näyttää tämän osissa oppilailleen ja ratkoa matemaattisia ongelmia videon innostamina. Video on tehty yhdessä Turun yliopiston matematiikan oppimisen ja opetuksen -tutkimusryhmän kanssa.

Asiasanat: