Turun päivän ohjelma

Sunnuntaina 18.9. järjestettävän Turun päivän ohjelmassa on mukana kymmenittäin mielenkiintoisia tapahtumia. Turkulaisten oman kotiseutupäivän monipuolinen tarjonta levittäytyy ympäri koko kaupunkia!

Vuosittain syyskuun kolmantena sunnuntaina järjestettävän Turun päivän muodostavat lukuisat avoimet ovet, Vanhan Suurtorin toritapahtuma, uuden Kauppatorin saaristo- ja deginmarkkinat, sekä yhdistysten, seurojen ja yritysten järjestämät tapahtumat, joiden joukosta jokainen turkulainen ja Turun ystävä löytää varmasti mieleistään näkemistä ja kokemista.

Turun päivän ohjelma huipentuu perinteiseen ilotulitukseen Samppalinnanmäeltä klo 21.

Turun päivän ohjelma julkaistaan syyskuun alkupuolella 2022.

Turun päivä Vanhalla Suurtorilla ja uudella Kauppatorilla

Turun uudella Kauppatorilla sekä tunnelmallisella Vanhalla Suurtorilla juhlitaan Turun päivää sunnuntaina 18.9. Luvassa on iloista toritunnelmaa ja reipasta markkinahumua. Turun päivän markkinatapahtuman teemana Kauppatorilla ovat saaristo ja design. Vanhan Suutori puolestaan pursuaa iloista toritunnelmaa aina Brinkkalan talon sisäpihaa myöten. Lavaohjelman lisäksi paikalla on runsaasti turkulaisia yhdistyksiä, seuroja sekä valtuustopuolueita esittelemässä toimintaansa.

Paikkahaku on nyt käynnissä molempiin toritapahtumiin! Katso lisätietoja.

 

Asiasanat: