Tulevat tapahtumat

Turun päivä 19.9.

Muista pitää riittävä turvaväli (yli 2 metriä) muihin osallistujiin ja pysy kotona, jos tunnet itsesi sairaaksi. Noudatamme kulloinkin voimassa olevia THL:n sekä AVI:n ohjeistuksia. Lisätietoja: www.turku.fi/korona.

Turun päivää juhlitaan joka vuosi syyskuun kolmantena sunnuntaina. Ajankohta on siis joka vuosittain sama, mutta päivämäärä muuttuu. Seuraavat Turun päivät järjestetään 19.9.2021, 18.9.2022 ja 17.9.2023.
 

microsoftteams-image.png

Turun päivää on vietetty vuodesta 1961 lähtien monipuolisella ohjelmalla koko Turun alueella. Vuosittain syyskuun kolmantena sunnuntaina järjestetävä Turun päivä tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa ympäri kaupunkia. Vuonna 2021 Turun päivää vietetään sunnuntaina 19.9.

Tutustu Turun päivän ohjelmaan!

 

Turun päivän ohjelmassa on mukana mm. musiikkia, tanssia, urheilua sekä virtuaalisia sisältöjä. Päivän aikana esimerkiksi moniin museoihin on vapaa pääsy, ja useat tahot järjestävät avoimia ovia ja ohjelmaa. Tapahtumien takana ovat Turun kaupungin lisäksi paikalliset yhdistykset, yritykset ja seurat.

Turun päivän juhlallisuudet huipentuvat perinteeksi muodostuneeseen ilotulitukseen Samppalinnanmäeltä klo 21. Tätä ennen ohjelmassa on kuitenkin muun muassa toritapahtuma Vanhalla Suurtorilla, kaupungintalon avoimet ovet ja paljon muuta!

 

Turun päivän 2020 koostevideo (kesto 2:04 min)

Yhteystiedot

Eevi Rannikko
Vastaava tuottaja, tapahtumapalvelut

Asiasanat: