Aktiivisuusvalmennukset

Ilmoittaudu mukaan - aloitukset aina maanantaisin (nyt tauolla)

Kevään aikataulusta ilmoitetaan myöhemmin!!!

Syksyn ensimmäinen aloitusmaanantai on 13.8.

Aloitusmoduuleita pidetään Työpisteessä maanantaisin kello 9 ja 12. Voit osallistua niistä kumpaan haluat, kunhan vain tilaa löytyy. Ilmoittaudu siis pian mukaan!
Aloitusmoduulissa saat tietoa Työpisteen palveluista ja työnhaun perusteista. Siellä myös valitset, mihin muihin valmennuksiin osallistut.

Voit ilmoittautua aloitukseen Työpisteen infossa, soittamalla asiakaspalveluumme tai sopimalla osallistumisesta Työpisteen oman asiakasneuvojasi kautta.

Tervetuloa mukaan!

Käyntiosoite: 
Käsityöläiskatu 10
20100 Turku

Puhelin:

Asiakaspalvelu (02) 262 5072
Sähköposti: 
tyopiste@turku.fi

Aukioloajat

Ma - Pe 08:30 - 16:00

Kehitä työllistymisedellytyksiäsi Työpisteessä

Työpiste tarjoaa asiakkailleen nyt myös työllistymisedellytyksiä parantavaa valmennusta. Valmennus toteutetaan kaksi tuntia kestävinä moduuleina. Osallistuja voi itse valita haluamansa ja hyödyllisimmiksi arvioimansa valmennusmoduulit.

Tarjolla on mm.

  • opastusta työnhakuasiakirjojen tekoon
  • väyliä työelämään
  • tietotekniikkaopetusta
  • työnhakua helpottavia työkaluja
  • maahanmuuttajille myös apua työnhakuun ja suomen kielen opetusta.

Valmennuskokonaisuuksien sisällöt elävät ja vaihtelevat, mutta kaikille löytyy varmasti jotakin hyödyllistä. Kehitämme jatkuvasti tarjontaamme asiakkaiden tarpeiden ja osallistujamäärien mukaan.

Valmennuskokonaisuuden suorittamalla osallistuja voi pyrkiä suorittamaan aktiivimallin vaatimuksen. Päätöksen hyväksyttävyydestä tekee kuitenkin maksaja eli Kela tai työttömyyskassa.

Mihin sitoudut?

Jos päätät osallistua työllistymisedellytyksiä parantavaan valmennuskokonaisuuteen, se kirjataan myös työllistymissuunnitelmaasi. Samalla sitoudut suorittamaan viitenä eri päivänä vähintään yhden valmennusmoduulin. Lisätietoja vaatimuksista saat aloitusmoduulissa.