Tukea rekrytointiin

Rekrytoi verkossa

Jätä yrityksesi työpaikkailmoitus uudessa ja maksuttomassa Työvoimahautomot-verkkoalustassa, vaikka heti!

Voit myös ennen työpaikkailmoituksen jättämistä etsiä sopivaa työntekijää selaamalla järjestelmästä Työvoimahautomoiden osaajarekisteriä. Tämä tapahtuu määrittelemällä avoimelle tehtävälle osaamiskriteerit, jonka jälkeen tekoäly järjestää työnhakijat sopivuusjärjestykseen. Sopivan henkilön löydyttyä voit olla suoraan yhteydessä häneen chat-viestillä. Palvelu on helppo ja mutkaton!

Työpisteen yritys- ja työllisyyspalvelut

Työpiste auttaa yrityksiä ja turkulaisia työnhakijoita löytämään toisensa. Teemme yhteistyötä yritysten ja Turun kaupungin toimialojen kanssa parantaaksemme asiakkaidemme työllistymistä.

Järjestämme

  • yrityskäyntejä
  • infotilaisuuksia
  • rekrytapahtumia
  • messuja
  • ideaverstaita.

ja muita erilaisia tapahtumia. Ota yhteyttä: tukityotiimi@turku.fi.

Rekrytointikokeilu

Vuoden 2018 loppuun asti voimassa oleva rekrytointikokeilu mahdollistaa potentiaalisen työntekijän soveltuvuuden arvioinnin itse työtehtävissä. Rekrytointikokeilu tähtää työsuhteen syntymiseen, joten se on tarkoitettu tilanteisiin, joissa yrityksellä on tosiasiallisesti töitä tarjolla. Tarjolla oleva työ voi olla avoimeksi ilmoitettu työpaikka tai ns. piilotyöpaikka, johon haetaan varmasti sopivaa työntekijää.

Työntekijälle rekrytointikokeilu on aina vapaaehtoinen mahdollisuus. Sille ei ole vähimmäiskestoa eikä siitä kieltäytyminen tai kokeilun keskeyttäminen aiheuta keskeytyksiä työttömyysetuuteen. Onnistuneessa rekrytointikokeilussa kokeilija palkataan yritykseen ja kokeilun kesto vähennetään koeajan enimmäispituudesta, jos henkilö palkataan samaan tai samankaltaisiin tehtäviin.

Rekrytointikokeilua ei voi ilmoittaa työpaikkailmoituksena. Rekrytointikokeilu kestää enintään kuukauden.