Työnhakijalle

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on avoinna. Työllisyyden kuntakokeilun palveluista saat lisätietoa Turun seudun kokeilun verkkosivulta

Kauppatorin Monitorissa ma−pe 9−11.15 ja 12.00−15.15 (poikkeukset mahdollisia)

Kanslerintien Tekstiilitori on auki ti-to 9-14 ja putiikki on avoinna ma-pe 9-14. Luostarin välikadun putiikki on kiinni.

Kuntouttava työtoiminta toteutuu lähitoimintana sekä etänä. Palveluntuottajat raportoivat Työpisteelle tavat toteuttaa palvelu turvallisesti, ja toiminnan turvallista toteutumista seurataan. Ohjeita muutetaan tarvittaessa valtakunnallisten suositusten ja määräysten mukaisesti.

Turun kaupungin omana toimintana toteutettava kuntouttava työtoiminta Valmennuspisteessä toteutetaan etäyhteyksillä.

Kaupungille työllistäminen 

Sanna Järvi, p. 040 756 4712, sanna.jarvi@turku.fi

Tavoitat meidät:

Puhelimitse:

  • Puh. 02 262 5072

Verkossa: 

Kasvokkain ajanvarauksella:

  • Työpiste: Käsityöläiskatu 10, ma–pe 8.30–16

AJANKOHTAISTA KORONATIETOA JA -OHJEITA  

Tulostettava yhteydenottopyyntölomake:

Työpisteen video:

Autamme ja neuvomme turkulaisia työllistymisessä. Tärkein tehtävämme on saattaa työ ja tekijät yhteen.

RekryTreffeiltä töihin!


RekryTreffit on uudenlainen tiistaisin tai torstaisin järjestettävä tapahtuma, jossa rekrytoiva työnantaja kohtaa työnhakijat. 

RekryTreffit järjestetään tiistaisin tai torstaisin klo 10.30.

Tilaisuus on matalankynnyksen maksuton palvelu, jossa kerrallaan yksi yritys tulee esittäytymään ja kiinnostuneet työnhakijat pääsevät tapaamaan yrityksen edustajia ja keskustelemaan työpaikasta.

RekryTreffeille kutsutuilla yrityksillä on tarjota useita työpaikkoja, tarjottu työ on kokopäivätyötä ja työsuhde voi alkaa nopeastikin.

Tilaisuudet järjestetään klo 10.30 Turun Työpisteellä (Käsityöläiskatu 10) alakerran infotilassa.

 
SEURAAVAT REKRYTREFFIT:

Torstaina 8.9.2022 ViiskytViisPlus Työtä yli 50-vuotiaille, mm. kokkeja, ravintolatyöntekijöitä, rakennusalantyöntekijöitä, maalaustyötä ja siivoustyötä. 

Tostaina 15.9.2022 Amiko Rakennusapulainen, rakennustyöntekijä, rakennussiivooja, kirvesmies, kokoonpanija, hitsaaja, lvi-asentaja, sähköasentaja ja siivooja.

Tiistaina 20.9.2022 Eezy Muun muassa kuljettajia, teollisuustyöntekijöitä, sähköasentajia, renkaanvaihtajia, siivoojia, kiinteistönhoitajia, kokoonpanijoita, hitsaajia, koneasentajia, elintarvikepakkaajia ja pesulatyöntekijöitä.

Torstaina 22.9.2022 Hesburger Asiakaspalvelua ja ravintolatyötä.

Tiistaina 27.9.2022 Safrent Työpaikkoja eri aloilla, muun muassa elintarviketeollisuudessa, teollisuusdessa, rakennusalalla, logistiikka-alalla ja HoReCa-alalla (hotels, restaurants, catering)

Torstaina 29.9.2022 McDonald's Asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta ja siisteyden ylläpitämistä. Etsitään ensisijaisesti kokopäiväisiä työntekijöitä.

Tiistaina 4.10.2022 Pobula Monia eri aloja, käänteisrekrytointia, vuokratyövoimaa, suorahakuja, head hunting ja asiantuntijapalveluja.

Torstaina 6.10.2022 Voivala yhtiöt Oy Rakennusalan ammattilaisia.

Tiistaina 11.10.2022 Lindström Tekstiilihuolto ja toimitilapalvelut.

Torstaina 13.10.2022 SunBorn, Naantalin ja Ruissalon kylpylät, Logomo events. Hotelli- ja ravintola-alan kaikki osaajat: tarjoilijat, kokit, muut keittiötyöntekijät, siistijät, kerrossiistijät, allasosastohenkilökunta. Tapahtumajärjestämiseen liittyvät työt.

Tiistaina 18.10.2022 Menevä taksinkuljettajia.

Torstaina 20.10.2022 Lounais-Suomen tietojakelu. Varhaisjakelua.

Tiistaina 25.10.2022 Kesko Kaupanalan tehtävät.

Torstaina 27.10.2022 Lidl Kaupanalan tehtävät. 

 

Tervetuloa kuulemaan millaisia työtehtäviä yrityksillä on tarjolla. Ota CV mukaan, jos sellainen on, sillä pääset itse esittäytymään ja keskustelemaan rekrytoijan kanssa.  

Työpaikka voi olla sinun nopeastikin!

Nähdään RekryTreffeillä!

Tuettu työllistäminen

Turun kaupungilla on vuosittain satoja tuetun työllistämisen paikkoja. Työt ovat avustavia tehtäviä, eikä kokemusta välttämättä tarvita. Tarkoituksena on parantaa omaa tilannetta työmarkkinoilla esimerkiksi kartuttamalla työkokemusta ja oppimalla samalla tärkeitä taitoja.

Jos olet turkulainen ja olet saanut työmarkkinatukea vähintään 200 päivää tai olet alle 30-vuotias, ota yhteyttä sähköpostilla: tukityotiimi@turku.fi tai puhelimitse 02 262 5072.

Palvelut nuorille

Työpisteen nuorten palvelut palvelee alle 30-vuotiaita tarjoamalle apua ja tukea erilaisissa työllistymiseen, kuntoutumiseen, kouluttautumiseen, asumiseen, oman talouteen ja  hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Apunasi ovat matalan kynnyksen palvelu Ohjaamo, työllistämispalvelut, tehostetut palvelut sekä koulutuspalvelut. Lisäksi nuori voidaan ohjata Työpisteessä toimiviin muihin tarkoituksenmukaisiin palveluihin. Ohjaamo päivystää puhelinnumerossa 040 724 5440, johon voit laittaa viestiä myös WhatsAppilla.  

Opinto-ohjaus

Saat Työpisteessä henkilökohtaista opinto-ohjausta, kun pohdit ammatillisia koulutusvaihtoehtoja ja koulutukseen hakemista, toimeentuloa opintojen aikana, opiskelun edellytyksiä tai muita sinua askarruttavia asioita. Opinto-ohjaus on luottamuksellista eikä velvoita sinua hakemaan koulutuksiin.

Tavoitat opinto-ohjaajat sähköpostitse, puhelimitse tai WhatsAppilla johanna.leskinen@edu.turku.fi 044 907 3121 tai mia-maria.jokinen@turunakk.fi 040 483 9887. Ota rohkeasti yhteyttä! Nähdään, kuullaan tai viestitellään!

Maahanmuuttajien Osaamiskeskus

Maahanmuuttajien Osaamiskeskuksen työllistymistä tukevat palvelut on tarkoitettu kaikille turkulaisille vieraskielisille. Palvelut tarjoavat apua esimerkiksi työllistymisedellytyksien parantamiseen ja suomen kielen taidon kehittämiseen. Saatavilla on myös omakielistä apua. Osken päivystäjän tavoittaa sähköpostilla osoitteesta osaamiskeskus@turku.fi.

Digipalvelut

Panostamme erityisesti palvelujemme helppoon saavutettavuuteen, ja olemme lisänneet mahdollisuuksia osallistua digitaalisesti. ForeAmmatti-palvelussa voit kartoittaa osaamistasi ja mätsätä sitä avoinna oleviin työpaikkoihin. Chattimme opastaa sinua Työpisteen palveluissa. Oma asioinnin kautta voit esimerkiksi ilmoittautua työnhakijaksi. Olemme kehittämässä myös varausjärjestelmää, joka mahdollistaa ajan varaamisen suoraan verkosta uraohjaajalle tai webinaareihin ja valmennuksiin. 

  • Tule ForeAmmatin käyttäjäksi pyytämällä tunnukset sähköpostilla: foreammatti@turku.fi
  • Chattaille asiakaspalvelijamme kanssa: Chat

Kuntouttava työtoiminta

Oman elämän ja työelämän yhteensovittaminen vaatii ratkaisuja, jotka ottavat huomioon sekä yksilölliset kyvyt että yksilölliset esteet. Työpisteen ammattilaiset etsivät yhdessä sinun kanssasi sinulle sopivan polun, joka vie eteenpäin kohti työelämää. 

Järjestämme kuntouttavaa työtoimintaa pitkään työttömänä olleille henkilöille, joilla ei vielä ole edellytyksiä työkokeiluun tai tuetun työllistämisen paikkaan.

Tiloissamme toimii myös Turun TYP-toimipiste,  jossa saman katon alla työskentelee TE-palveluiden asiantuntijoita, Kelan työkykyneuvoja, Sosiaali- ja terveyspalveluiden työntekijöitä kuin myös Työpisteen uraohjaajia.

Lue lisää:

 

Käyntiosoite: 

Käsityöläiskatu 10
20100 Turku

Puhelin:

Asiakaspalvelu 02 262 5072
Sähköposti: 
tyopiste@turku.fi

Aukioloajat

Avoinna
Ma - Pe 08:30 - 16:00