Työnhakijalle

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on avoinna. Työllisyyden kuntakokeilun palveluista saat lisätietoa Turun seudun kokeilun verkkosivulta

Kauppatorin Monitorissa ma−pe 9−11.15 ja 12.00−15.15 (poikkeukset mahdollisia)

Kanslerintien Tekstiilitori on auki ti-to 9-14 ja putiikki on avoinna ma-pe 9-14. Luostarin välikadun putiikki on kiinni.

Kaupungille työllistäminen 

Sanna Järvi, p. 040 756 4712, sanna.jarvi@turku.fi

Tavoitat meidät:

Puhelimitse:

  • Puh. 02 262 5072

Verkossa: 

Kasvokkain ajanvarauksella:

  • Työpiste: Käsityöläiskatu 10, ma–pe 8.30–16

AJANKOHTAISTA KORONATIETOA JA -OHJEITA  

Tulostettava yhteydenottopyyntölomake:

Työpisteen video:

Autamme ja neuvomme turkulaisia työllistymisessä. Tärkein tehtävämme on saattaa työ ja tekijät yhteen.

REKRYTREFFEILTÄ TÖIHIN!


RekryTreffit on uudenlainen tiistaisin tai torstaisin järjestettävä tapahtuma, jossa rekrytoiva työnantaja kohtaa työnhakijat. 

RekryTreffit järjestetään tiistaisin tai torstaisin klo 10.30.

Tilaisuus on matalankynnyksen maksuton palvelu, jossa kerrallaan yksi yritys tulee esittäytymään ja kiinnostuneet työnhakijat pääsevät tapaamaan yrityksen edustajia ja keskustelemaan työpaikasta.

RekryTreffeille kutsutuilla yrityksillä on tarjota useita työpaikkoja, tarjottu työ on kokopäivätyötä ja työsuhde voi alkaa nopeastikin.

Tilaisuudet järjestetään klo 10.30 Turun Työpisteellä (Käsityöläiskatu 10) alakerran infotilassa.
 
SEURAAVAT REKRYTREFFIT:

Tiistaina  24.1.2023 Lindström Pesula-alan töitä ja kuljettajan (palveluedustajan).

Torstaina  26.1.2023 Henkilöstöliiga Useiden eri alojen työpaikkoja.

Torstaina  2.2.2023 Lounais-Suomen jätehuolto Työntekijöitä kenttäpalvelun asiakaspalveluun, tekstiililajitteluun ja puhelinasiakaspalveluun.  

Tiistaina 7.2.2023  N clean Siivousalan ja kerroshoitajan töitä.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Tervetuloa kuulemaan millaisia työtehtäviä yrityksillä on tarjolla. Ota CV mukaan, jos sellainen on, sillä pääset itse esittäytymään ja keskustelemaan rekrytoijan kanssa.  

Työpaikka voi olla sinun nopeastikin!

Nähdään RekryTreffeillä!

TURUN TYÖPISTEELTÄ BUUSTIA TYÖNHAKUUN!


RekryBuusti on Työpisteen palveluhuone, jonne työnhakija voi saapua ilman ajanvarausta. Huoneessa on saatavilla ajankohtainen tieto työmahdollisuuksista ja työnhakukanavista, koulutuksista sekä kursseista. Palveluhuoneessa on myös saatavilla vinkkejä työnhakuprosessiin sekä ohjausta CV:n ja hakemusten tekoon.

Teemme tiivistä yhteistyötä rekrytoivien yritysten kanssa. Buustaa työnhakuasi ja jätä meille CV:si meille!

RekryBuusti on avoinna maanantaina ja tiistaina 9–15, keskiviikkona 11–15.30, torstaina 9–15, perjantaina suljettu.

Tuettu työllistäminen

Turun kaupungilla on vuosittain satoja tuetun työllistämisen paikkoja. Työt ovat avustavia tehtäviä, eikä kokemusta välttämättä tarvita. Tarkoituksena on parantaa omaa tilannetta työmarkkinoilla esimerkiksi kartuttamalla työkokemusta ja oppimalla samalla tärkeitä taitoja.

Jos olet turkulainen ja olet saanut työmarkkinatukea vähintään 200 päivää tai olet alle 30-vuotias, ota yhteyttä sähköpostilla: tukityotiimi@turku.fi tai puhelimitse 02 262 5072.

Palvelut nuorille

Työpisteen nuorten palvelut palvelee alle 30-vuotiaita tarjoamalle apua ja tukea erilaisissa työllistymiseen, kuntoutumiseen, kouluttautumiseen, asumiseen, oman talouteen ja  hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Apunasi ovat matalan kynnyksen palvelu Ohjaamo, työllistämispalvelut, tehostetut palvelut sekä koulutuspalvelut. Lisäksi nuori voidaan ohjata Työpisteessä toimiviin muihin tarkoituksenmukaisiin palveluihin. Ohjaamo päivystää puhelinnumerossa 040 724 5440, johon voit laittaa viestiä myös WhatsAppilla.  

Opinto-ohjaus

Saat Työpisteessä henkilökohtaista opinto-ohjausta, kun pohdit ammatillisia koulutusvaihtoehtoja ja koulutukseen hakemista, toimeentuloa opintojen aikana, opiskelun edellytyksiä tai muita sinua askarruttavia asioita. Opinto-ohjaus on luottamuksellista eikä velvoita sinua hakemaan koulutuksiin.

Tavoitat opinto-ohjaajat sähköpostitse, puhelimitse tai WhatsAppilla johanna.leskinen@edu.turku.fi 044 907 3121 tai mia-maria.jokinen@turunakk.fi 040 483 9887. Ota rohkeasti yhteyttä! Nähdään, kuullaan tai viestitellään!

Maahanmuuttajien Osaamiskeskus

Maahanmuuttajien Osaamiskeskuksen työllistymistä tukevat palvelut on tarkoitettu kaikille turkulaisille vieraskielisille. Palvelut tarjoavat apua esimerkiksi työllistymisedellytyksien parantamiseen ja suomen kielen taidon kehittämiseen. Saatavilla on myös omakielistä apua. Osken päivystäjän tavoittaa sähköpostilla osoitteesta osaamiskeskus@turku.fi.

Digipalvelut

Panostamme erityisesti palvelujemme helppoon saavutettavuuteen, ja olemme lisänneet mahdollisuuksia osallistua digitaalisesti. ForeAmmatti-palvelussa voit kartoittaa osaamistasi ja mätsätä sitä avoinna oleviin työpaikkoihin. Chattimme opastaa sinua Työpisteen palveluissa. Oma asioinnin kautta voit esimerkiksi ilmoittautua työnhakijaksi. Olemme kehittämässä myös varausjärjestelmää, joka mahdollistaa ajan varaamisen suoraan verkosta uraohjaajalle tai webinaareihin ja valmennuksiin. 

  • Tule ForeAmmatin käyttäjäksi pyytämällä tunnukset sähköpostilla: foreammatti@turku.fi
  • Chattaille asiakaspalvelijamme kanssa: Chat

 

Käyntiosoite: 

Käsityöläiskatu 10
20100 Turku

Puhelin:

Puhelinvaihde 02 262 5072
Sähköposti: 
tyopiste@turku.fi

Aukioloajat

Avoinna
Ma - Pe 08:30 - 16:00