Valmiina työelämään

Käyntiosoite: 
Käsityöläiskatu 10
20100 Turku

Puhelin:

Asiakaspalvelu (02) 262 5072

Aukioloajat

Ma - Pe 08:30 - 16:00
Sähköposti: 
tyopiste@turku.fi

Jos tarvitset neuvoja ja apua työnhakuusi, Työpisteessä saat avuksesi työnetsijöiden palveluita. Toimimme yhteistyössä Turun ja lähialueiden yritysten ja järjestöjen kanssa ja kartoitamme säännöllisesti työnantajien tämänhetkisiä sekä tulevia työvoimatarpeita ja piilotyöpaikkoja. Etsimme paikkoihin sopivia ehdokkaita työnhakijoittemme joukosta ja sovimme työnantajan ja -hakijan kanssa tapaamisista.

Oletko ennakkoluuloton ideanikkari?

Jos sinulla on ideoita ja haluat jakaa osaamistasi ja saada samalla kontakteja yrityksiin, kannattaa osallistua TUTTU-hankkeen ideaverstaisiin. Ideaverstaita järjestetään kuukausittain ja niissä saat luovaa ryhmäenergiaa, verkostoidut ja saat paljon arvokasta, epävirallista tietoa ja parhaassa tapauksessa jopa töitä. Lue lisää ideaverstaista.

Myös Turun seudun työvoimahautomoiden tapaamisissa ja foorumeissa on antia erityisesti meri- ja metallialan, kaupan ja ravitsemisalan, rakennusalan, yksityisen sosiaali- ja terveysalan sekä logistiikan tehtävistä kiinnostuneille. Lue lisää työvoimahautomoista.