Valmiina työelämään

Käyntiosoite: 
Käsityöläiskatu 10
20100 Turku

Puhelin:

Asiakaspalvelu (02) 262 5072
Sähköposti: 
tyopiste@turku.fi

Aukioloajat

Ma - Pe 08:30 - 16:00

Jos tarvitset neuvoja ja apua työnhakuusi, Työpisteessä saat avuksesi työnetsijöiden palveluita. Toimimme yhteistyössä Turun ja lähialueiden yritysten ja järjestöjen kanssa ja kartoitamme säännöllisesti työnantajien tämänhetkisiä sekä tulevia työvoimatarpeita ja piilotyöpaikkoja. Etsimme paikkoihin sopivia ehdokkaita työnhakijoittemme joukosta ja sovimme työnantajan ja -hakijan kanssa tapaamisista.

Itsenäisen työnhakusi tukena voit hyödyntää työnhakusivustoja.

Helppoa ja hauskaa työnhakua

Työvoimahautomot on uusi verkkoalusta, joka yhdistää työn ja tekijän. Työvoimahautomoiden palvelut ovat käytettävissä myös mobiilisti Tiitus-sovelluksella. Tutustu palveluun ja tee oma työnhakijaprofiilisi!

Yritykset ilmoittavat palveluun avoimia työpaikkoja ja työnhakijana voit kirjata omat tietosi ja osaamisesi työnhakijaprofiiliin. Luodulla profiililla voit hakea useaan eri työtehtävään eikä erillisiä hakemuksia tarvita. Töitä voit hakea sekä Työvoimahautomoiden viideltä kohdealalla: teknologia (meri- ja metalli), kauppa- ja ravitsemisala, rakennus, yksityinen sosiaali- ja terveysala sekä logistiikka että myös muilta toimialoilta.

Mobiilisovelluksesta työnhakija näkee, miten hyvin oma osaaminen sopii avoimiin työtehtäviin. Myös työnantajat näkevät työnhakijoiden sopivuuden. Työnantajan mahdolliset yhteydenotot tulevat chat-viestinä suoraan kännykkään.

Sivustolla tarjotaan myös koulutusmahdollisuuksia, ja palvelua laajennetaan sekä kehitetään edelleen.

Työvoimahautomot on hanke, jossa ovat  mukana alueen työvoimapalvelut, yritykset sekä oppilaitokset.  Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan sosiaalirahastosta.