Valmennamme työelämään

Valmennuspisteen yhteystiedot

Puhelin 044 907 2813

Palveluajat:
ma-to 7.30–15.30
pe 7.30–14.00

Valmennuspiste on monipuolinen työyhteisö ja kiinnostava oppimisympäristö. Meillä voidaan räätälöidä jokaiselle sopivan kokoinen työtehtävä. Valmennuspisteessä käy päivittäin töissä noin 300 henkilöä. Valmennuspisteessä työskennellään neljällä vastuualueella: tekstiili, tekninen, tavarat kiertoon ja tekstiilit kiertoon.

Työt jakautuvat useille eri aloille:

  • kunnossapito huolehtii Turun kaupungin viheralueista 
  • kalustekunnostus kunnostaa nimensä mukaisesti sekä kaupungin että yksittäisten asiakkaiden kalusteita tilauksesta
  • palveluasumisen asunnonmuokkaukset tekee asunnonmuutostöiden osasto
  • metalli vastaa asiakkaille asennettavien tuotteiden, esimerkiksi ramppien, tekemisestä
  • kädentaidot ovat arvossaan tekstiiliosastolla ja puutöissä
  • Kanslerintien uudessa toimipisteessä hoidetaan poistotekstiilien lajittelua.

Valmennuspisteessä on mahdollista tutustua työelämään, tulla tukityöhön, kuntouttavaan työtoimintaan tai selvittää omia työelämävalmiuksia työkokeilussa. Yksilö- ja työvalmentajat auttavat  työ- ja toimintakyvyn selvittämisessä ja auttavat eteenpäin uralla ja elämässä.

Valmennuspiste on osa Turun asukkailleen tarjoamaa palveluiden siltaa, jonka päämääränä on meidän kaikkien turkulaisten hyvinvointi. Valmennuspisteessä pääsee oikeisiin töihin kokeilemaan valmiuksiaan. Töitä on tarjolla monenlaisille osaajille kuten ompelijoille, puusepille, metallimiehille, autonkuljettajille ja ohjaajille. Tuetun työllistymisen edellytyksenä on sekä TE-toimiston puolto että olet saanut yli 300 päivää työmarkkinatukea. Mikäli kiinnostuit tehtävistä ota yhteyttä Valmennuspisteen johtajaan Ari Laaksoseen.

Lähtöpiste on  kuntouttavan työtoiminnan paikka Käsityöläiskadulla. Kolmen kuukauden jaksolla voit selventää ajatuksiasi työelämästä, omista voimavaroista ja jatkomahdollisuuksistasi. Mukaan pääset joustavasti ja nopeasti. Toimintaa on kerran viikossa neljä tuntia.

 

Asiasanat: