Yrityspalvelut

Yhteystiedot

Nuorten kesätyösetelit 

Työllistä nuori ja auta häntä työuran alkutaipaleella. Kesätyöseteli on 310 euron arvoinen tuki työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin. Kesätyöseteleihin liittyvää neuvontaa saat puhelimitse 02 262 5072 ja sähköpostitse tyopiste@turku.fi. Mikäli tarvitset kesätyöntekijää, ilmoita siitä meille. 

Yrityshuone

Työpisteen työnvälitys- ja yrityspalveluita kutsutaan Yrityshuoneeksi. Tärkein tehtävämme on auttaa yrityksiä ja turkulaisia työnhakijoita löytämään toisensa. Teemme yhteistyötä yritysten ja Turun kaupungin toimialojen kanssa parantaaksemme asiakkaidemme työllistymistä. Palvelumme ovat maksuttomia. 

  • Etsimme sopivat työntekijät

Rekrytointiprosessit ovat yrityksille työläitä ja vievät aikaa. Kerro meille tarpeesi! Teemme täsmärekrytointeja yritysasiakkaidemme toimeksiantojen perusteella: haemme ehdokkaita rekistereistämme, teemme esihaastattelut ja esikarsinnan sekä esittelemme sopivat ehdokkaat. ​

  • Räätälöimme sinulle sopivan työllistämisen mallin

Kerro meille ideasi, niin etsimme oppijan. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi vastaavan työllistämisen mallin. Mukana kumppaneinamme ovat oppisopimustoimisto, oppilaitos, TE-toimisto ja useita muita yhteistyötahoja. 

  • Kevennystä työllistämiseen?

Työllistämiseen on saatavissa erilaisia helpotuksia. Tule kysymään palkkatuesta, rekrylisästä ja työkokeilusta ja pienennä näin työllistämiskynnystäsi.  

  • Neuvontaa ja valmennusta

Kerro asiasi meille. Autamme sinua ymmärtämään aiheeseen liittyvää ehkä vierastakin sanastoa. Neuvomme myös tukien hakemisessa ja pystymme järjestämään erilaisia valmennuksia tarpeidesi mukaan. Yrityspalvelumme auttavat sinua myös monikulttuurisen työympäristön ymmärtämisessä ja tarjoaa tämän alan asiantuntijoita käyttöösi. 

  • Järjestämme tapahtumia

Olemme mukana erilaisissa rekrytapahtumissa ja järjestämme messuja, brunsseja ja aamutapaamisia. Jos sinulla on hyviä ehdotuksia aiheiksi, ota rohkeasti yhteyttä ja kutsumme juuri sinulle sopivan kohderyhmän.