Yrityspalvelut

Ota yhteyttä:

Yhteydenottopyyntö

Hei työnantaja! Teemme mielellämme yhteistyötä kanssanne rekrytointiasioissa. Voitte jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla Yritysyhteistyöhenkilömme ottaa teihin yhteyttä.

Voitte täyttää oheisen toimeksiantolomakkeen ja lähettää sen osoitteeseen yrityspalvelut@turku.fi

Pdf

Työpisteen kanssa yhteistyössä työnantajilla on mahdollisuus järjestää tiloissamme myös yrityskohtaisia rekrytointitilaisuuksia.

Yrityspalvelut
 

Työpiste saattaa työnantajat ja turkulaiset työnhakijat yhteen. Autamme yhteistyöllä yritystäsi löytämään niin nuoren osaajan kuin kokeneen konkarinkin. Palvelumme ovat maksuttomia.  

RekryTreffeiltä motivoituneita työntekijöitä
 

RekryTreffit on uudenlainen tiistaisin ja torstaisin järjestettävä tapahtuma, jossa rekrytoiva työnantaja kohtaa työnhakijat. 

RekryTreffit järjestetään kerran viikossa tiistaisin ja torstaisin klo 10.30. Tilaisuus on työnantajalle maksuton palvelu, jossa kerrallaan yksi yritys esittäytyy ja kiinnostuneet työnhakijat pääsevät tapaamaan yrityksen edustajia ja työhaastattelut voidaan toteuttaa saman tien toimitiloissamme.

Hoidamme kaikki käytännön järjestelyt. Paikalle tulevat henkilöt ovat motivoituneita työllistymään teidän yritykseenne. Tilaisuudet järjestetään Turun Työpisteellä (Käsityöläiskatu 10).

RekryTreffeille kutsutuilla yrityksillä on tarjota useita työpaikkoja, tarjottu työ on kokopäivätyötä ja työsuhde voi alkaa nopeastikin.

Ota yhteyttä, sovitaan RekryTreffit!  yrityspalvelut@turku.fi 

Työpisteellä saat asiantuntevaa palvelua

  • Etsimme yrityksellesi sopivat työntekijät

Säästä aikaa ja vaivaa! Teemme täsmärekrytointeja yritysasiakkaidemme toimeksiantojen perusteella: haemme ehdokkaita rekistereistämme, teemme esihaastattelut ja –karsinnan, jonka jälkeen esittelemme sopivat ehdokkaat.  ​

  • Räätälöitäviä työllistämisen mahdollisuuksia on monia

Oletko halukas palkkaamaan uuden työssäoppijan oppisopimuksella vai tarvitsetko johonkin tiettyyn työtehtävään lisää ammattiosaajia? Teemme yhteistyötä niin Turun oppisopimustoimiston kuin täsmäkoulutuksia järjestävien oppilaitostenkin ja muiden toimijoiden kanssa. 

  • Työllistämiseen on mahdollista saada erilaisia tukia

Kysy meiltä palkkauksen tuista ja madalla näin työllistämiskynnystäsi. Me neuvomme sinua tukien hakemisessa.

  • Palkkaa maahanmuuttaja – autamme ja valmennamme sinua

Yrityspalvelumme valmentaa sinua monikulttuurisen työympäristön ymmärtämisessä ja tarjoaa alan asiantuntijoita käyttöösi. Tutustu tarkemmin International House of Turku -organisaatiomme yrityspalveluihin tästä.

  • Järjestetään yhdessä yrityksellesi onnistunut rekrytointitapahtuma

Voimme järjestää yrityksellenne myös räätälöidyn rekrytointitilaisuuden tarpeidenne mukaisesti. Tarjoamme tapahtumallesi tilat Turun keskustassa.Ota yhteyttä niin suunnittelemme tilaisuuden yhdessä ja kutsumme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivia työnhakijoita. Olemme mukana myös erilaisissa toimialakohtaisissa rekrytointitapahtumissa. Palvelumme ovat maksuttomia.  

  • Palkkaa nuori - tuemme nuorten työllistämistä kesä- ja kausityöseteleillä

Auta nuorta työuran alkutaipaleella. Turun kaupungin työllisyyspalvelut Työpiste jakaa kesä- ja kausityöseteleitä. Kesätyöseteli ja kausityöseteli ovat tuki työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren töihin kesällä tai kesän ulkopuolella.

Lisätietoa Kesätyösetelistä Kesätyösetelit 2005–2008 syntyneille | Turku.fi

Lisätietoa Kausityösetelistä Kausityösetelit 15–20-vuotiaille | Turku.fi