Suomen vanhin ja legendaarisin kaupunkifestivaali DBTL levittäytyy jälleen Aurajoen rantaan 28.7.–1.8. Kaupunginteatterin ympäristössä nähdään huippuartisteja, trendikästä street foodia sekä ripaus rakkautta.

Legendaarinen Down By The Laituri täyttää jälleen Aurajoen itärannan musiikilla ja muilla elämyksillä. Mukana on tänäkin vuonna huippuesiintyjiä kuten Sunrise Avenue, Maija Vilkkumaa, Happoradio ja Kotiteollisuus. Mukana on myös tuttuun tapaan Paula Koivuniemi sekä Turun omat Matti ja Teppo.

Lauantaina väliajoilla yleisöä viihdyttää Suomen palkituimman dragshowartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna.

Rakkauden festivaaliksikin tituleerattu tapahtuma toimii Amorina Sitä Oikeaa etsiville. Lauantaina klo 18 kaikki sinkut ovat tervetulleita sokkotreffeille maksutta. Deittisirkus-sinkkubaarissa voi ilmoittautua maksuttomaan Pop up speed dating -tapahtumaan, joka tuo sinkut yhteen klo 21.

Myös joen länsiranta saa osansa tapahtumasta, sillä ranta täyttyy muuan muassa Street Food -myyntipisteistä, juomatarjoilusta sekä muista aktiviteeteista. Tämä alue on kaikille avointa, joten festaritunnelmaan pääsee ilman pääsymaksuakin.

Tapahtuman jatkopaikkona on The Monkey, Forte, Yökerho ja ravintolalaiva Donna. Lisäksi jatkopaikkoina toimii maksullisia keikkoja tarjoavat Venus Nightlife ja Apollo. Venuksessa festarikansaa viihdyttää muun muassa Anna Abreu ja Apollossa Arttu Wiskari. Jatkoille voi suunnata myös Nightlife Vegasiin, jossa viihdyttää PianoWar. Nightclub Marilyn taas tarjoaa virallista DBTL-karaokea.

Lisätietoa: