YIT ja Turun kaupungin nuorisopalvelut järjestävät Fabriikin taidetyömaa-aidan avajaiset sunnuntaina 29.5. klo 12 alkaen. Tule maalaamaan ja kisaamaan graffititarvikeliikkeen lahjakortista!

Fabriikin taidetyömaan avajaistapahtumassa turkulaiset alle 29-vuotiaat katutaiteesta ja graffitista kiinnostuneet pääsevät maalaamaan aitaan teoksensa ja kisaamaan YIT:n tarjoamasta graffititarvikeliikkeen lahjakortista. Avajaisten graffitikilpailuun otetaan kahdeksan ensimmäistä avajaisissa kilpailukiinnostuksensa osoittanutta. Kilpailuun ei ole ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautuminen alkaa klo 12 ja loppuu 12.15. Jos osallistujamäärä ei klo 12.15 mennessä täyty, on osallistuminen mahdollista myös yli 29-vuotiaille. Kaikille kilpailuun osallistuville tarjotaan yllärikassi, joka sisältää 12 spraymaalipurkkia. Spraymaalipurkkien värejä on pikku hiljaa paljastettu Turun taidekolmioiden Facebookissa. Graffitin tyyli ja sana on vapaavalintainen, mutta kaikkia värejä kuitenkin tulee käyttää.

Kisa käydään some-tykkäyksistä

Kilpailuteokset tallennetaan Turun taidekolmioiden some-kanaville Facebookiin ja Instagramiin. Keskiviikkoon 1.6. klo 16 mennessä eniten some-tykkäyksiä saaneen kilpailutyön tekijä voittaa lahjakortin. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Fabriikin taidetyömaa-aita sijaitsee Logomon vieressä osoitteessa Köydenpunojankatu 14.