Seikkiksen kesässä on paljon uutta mutta myös tuttuja suosikkeja, vauhdikkaita teatteriesityksiä ja kaiken päällä ripaus taikasuolaa.

Seikkiksen kesä on jälleen täynnä monipuolista toimintaa ja teatteria kaikenikäisille lapsille.

Koekaniini Koposen Kokemuskeskuksessa tutukitaan tällä kertaa avaruuden ihmeitä. Kokemuskeskuksen toiminta on maksutonta ja se sopii erityisesti koululaisille, mutta pienemmätkin löytävät sieltä kiinnostavaa tekemistä ja opittavaa.

Pikkurahalla Seikkiksessä voi osallistua useisiin eri toimintoihin, kuten Liikennekaupungissa polkuautoilla kruisailuun tai ateljeen kädentaitoihin. Pomppulinnan kertakäynti on kaksi euroa. 18 euron sarjakortilla kaikki toiminta on vielä edullisempaa, ja sarjakorttia voi käyttää myös tiettyihin teatteriesityksiin.

Virkistävänä kesäuutuutena on tulossa kahvilan toinen myyntipiste, joka aukeaa Liikennekaupunkiin viikolla 24.

Tanssia, sirkusta
ja hulvatonta huumoria

Teatterissa tutuista suosikeista mukana ovat totta kai Mimi ja Kuku, Liikennepuistokonstaapeli Maltti ja kitarakonstaapeli Komppi sekä Jokeri Pokeri Box -taikashow.

Sirkusunionin Taikurin hattu -esityksessä mietitään, mitä kaikkea voisikaan tehdä, jos löytäisi ihka oikean taikurin hatun. Uutuusesityksessä on luvassa aimo ripaus taikasuolaa tavallisen arkipäivän mausteeksi: lumoavia sirkustemppuja, naurua, tanssia ja paljon taikaa.

Kesäkauteen kuuluvat myös Herttakuninkaat, tällä kertaa esityksellä Kingi svingi. Jonglööri Kai Kuutamo ja sirkustaitelija Kalle Lehto ovat saaneet vahvistukseksi tänä vuonna hulavannevirtuoosi ja saippuakuplankesyttäjä Susanna Liinamaan. Esityksessä on niin hulvatonta huumoria kuin teknisesti vaativia sirkustemppujakin.

Liukas Liero, Energia-Syöppö
ja Pasi Bakteeri aisoihin

Seikkailupuiston kävijöille hahmo nimeltä Eira on tuttu vieras jo aiemmilta vuosilta. Kesällä 2014 ja 2015 Eiraa hämmensivät kananmunista kuoriutuvat dinosaurukset. Tällä kertaa Eira, Coco ja Liukas Liero -lastentassiteoksessa päänvaivaa aiheuttavat kaupunkiin muuttaneen Eiran uuden kotitalon kaikenlaiset naapurit. Ongelmia tulee, kun Eiran perintötiara katoaa. Kerrostalon kerrokset laitetaan uuteen järjestykseen ja rosvot kuriin. Tule siis auttamaan Eiraa, nyt napataan koukkuun Liukas Liero!

Eikka Ekoveikan taistelussa Energia-Syöppöä vastaan tavataan myös Lauri Liero sekä Pasi Bakteeri. Lisäksi päästään mukaan kierrätysmuotinäytökseen. Esineet saavat myös esityksessä uuden elämän, kun niistä syntyy esimerkiksi kierrätyssoittimia.

Katso lisää esityksistä ja tutustu Turun eri alueilla kiertävään lasten Kokemusbiiliin, joka tuo taidetta, sirkusta ja tekemistä lasten luo.

Sarjakortti

Lisätiedot teatteriesityksistä

Seikkailupuiston kesä