Kaupungin palveluissa voi nyt asioida chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä sekä tietenkin paikan päällä. Puhelimessa jonottajia viihdyttää uusi Turku-aiheinen tunnuskappale.

Keskustele varhaiskasvatuksen chatissa

http://www.turku.fi/varhaiskasvatuksen-chat

Varhaiskasvatuksen koko palveluohjaus puhelinnumeroineen

http://www.turku.fi/varhaiskasvatuksen-palveluohjaus

Turun kaupunki lisää kaupunkilaisten palvelua monikanavaisesti.  Asiakaspalvelua saa perinteisten tapojen lisäksi nyt myös chat-palveluna eli verkossa asiakaspalvelijan kanssa keskustellen. Uusi chat-palvelu on otettu käyttöön kesäkuun alussa varhaiskasvatuksen palveluohjauksessa ja venepaikkojen sähköisen varaamisen neuvonnassa.

Palveluissa on chatin lisäksi mahdollista asioida puhelimitse, sähköpostitse ja paikan päällä.

Seuraavaksi uusia monikanavaisia palveluita otetaan käyttöön ensi syksynä.

– Chat-palvelut otetaan Turussa käyttöön vähitellen laajemminkin, ja lisäämme palvelua myös some-kanavissa. Kaupunki panostaa nyt vahvasti asiakaspalvelun kehittämiseksi yhä virtaviivaisemmaksi ja digitaalisemmaksi, sanoo monikanavaisuuden kehittämisestä vastaava Turun kaupungin kehittämispäällikkö Sari Kinnunen.

Monikanavaisuuden kehittäminen on osa Turun kaupungin kärkihankkeita digitalisaation lisäämiseksi ja palveluohjauksen uudistamiseksi. Tavoitteena on koostaa työkaluja ja toimintamalleja kaupungin digitaalisten palvelujen kehittämiseksi entistä asiakaslähtöisemmiksi sekä tarjota asiakaslähtöinen ja monikanavainen neuvonta ja palveluohjaus kaikille turkulaisille.

Kaupunki panostaa nyt vahvasti asiakaspalvelun kehittämiseksi yhä virtaviivaisemmaksi ja digitaalisemmaksi.

Monikanavaisen asiakaspalvelun puhelinpalvelujen jonotusmusiikki on jatkossa Kiss my Turku -laulu. Laulun on tilannut Turun matkailumarkkinoinnista vastaava Visit Turku vuonna 2014 kaupungin promootiokäyttöön.

Laulun sanat on tehnyt Turun kaupungin palvelujohtaja Mika Helva ja laulun on säveltänyt Puolalan musiikkilukion silloinen oppilas Tuuli Tuominen. Sovitus on Puolalanmäen musiikkilukion opettaja ja kuoronjohtaja Timo Lehtovaaran. Laulun esittävät Puolalanmäen musiikkilukion ja Timo Lehtovaaran oppilaat. Musiikkivideo on tehty opettaja Mattus Alsin johdolla Turun klassillisessa lukiossa.

Kappale on käytössä myös Turun kaupungin puhelinvaihteen jonotusmusiikkina. Kappaleen musiikkivideo on katseltavissa Turun klassillisen lukion YouTube-tilillä: