Kesäkuussa avatulta sivustolta löytyvät jatkossa kunnan, palveluyrittäjien ja kolmannen sektorin tarjoamat palvelut. Sivustoa kehitetään parhaillaan ja alkuun on lähdetty kokoamalla sivustolle kokeilunhaluisimpia siivouspalveluyrittäjiä Turun alueelta.

Jasmin Kyrölä Js-Mop Oy:stä lähdössä siivoamaan Turun keskustassa sijaitsevan kerrostalon portaikkoa. Js-Mop Oy on yksi Turun seudulla toimiva siivousalan yritys, joka on mukana Munpalvelut.fi:ssä.


Munpalvelut.fi -sivustolla voi vertailla alueen yrittäjien tarjontaa ja valita sopivimman palvelun. Sivusto ei myy palveluita, vaan kertoo kunnan, palveluyrittäjien ja kolmennen sektorin palveluista. Asiakkaalle neuvonta on maksutonta.

Sivusto seuraa säännöllisesti asiakkaiden palautetta ja toimijoiden palvelujen laatua. Se auttaa tuottajaverkoston toimijoita kehittämään toimintaansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Tukea ja tietoa palveluista tarjotaan myös palveluohjausta tekeville tahoille. Ikäihmisten palvelutoreilla asioivia kannustetaan myös munpalvelut.fi-sivuston käyttöön.

Syksyllä palvelu laajenee ja tavoitteena on koota palveluita laidasta laitaan alkaen lasten päivähoidosta, järjestöjen palveluista kattoremontteihin. Sivusto on tuotettu Sitran ja Turun kaupungin yhteishankkeessa. Vastaava verkkopalvelu avataan myöhemmin myös Päijät-Hämeessä.

 

Lisätiedot:

  • munpalvelut.fi

(Päivitys 26.10.2018: munpalvelut.fi-sivusto ei ole enää käytössä.)

Asiasanat: