Ideoimaan Me-talon toimintaa ajatuspajaan? Juttuseuraksi ikäihmisille? Laulamaan karaoketapahtumaan tai siivoamaan? Nuoret turkulaiset voivat hakea nyt monipuolisia keikkatöitä Fingerroosin säätiöstä Treamerin kautta.

Me-talon ajatuspajat

Ajankohdat:

  • keskiviikko 13.7.
  • keskiviikko 20.7.
  • keskiviikkona 3.8.

Kuhunkin ajatuspajaan valitaan kahdeksan 15-29-vuotiasta nuorta.

Töitä voi hakea luomalla ensin oma profiilin Treameriin.

www.treamer.com

Fingerroosin säätiö auttaa nuoria työllistymisessä tarjoamalla runsaasti keikkatöitä. Nuoret voivat hakea hyvin monipuolisia keikkatöitä, etenkin Me-talolta, jota Fingerroosin säätiö koordinoi. Rekrytointi tapahtuu nopeasti ja mobiilisti Treamer iOS-sovelluksen kautta. Se yhdistää työntekijät ja työnantajat karttasijainnin perusteella.

Nuoret saavat hienon tilaisuuden ideoida toimintaa Pansion Me-talon ajatuspajoissa heinä-elokuussa 2016. Tarkoituksena on saada nuorten ääni kuuluviin siitä, millaista toimintaa nuorille pitäisi alueella järjestää, ja miten toiminnasta voisi tiedottaa ja markkinoida. Nuoret saavat siis mahdollisuuden vaikuttaa Me-talon toiminnan kehittämiseen, ja samalla palkkaa osallistumisesta ajatuspajoihin.

Nuoret voivat työllistyä Me-talolla myös moniin muihin keikkatöihin , jotka liittyvät esimerkiksi esitteiden jakamiseen, avustamiseen kerhoissa ja tapahtumissa, roudaukseen ja vaikka laulamiseen karaoketilaisuudessa. Me-talolla voi olla tarvetta myös peliseuralle lapsille ulkopelien parissa. Nuoret voivat löytää Fingerroosin säätiön kautta töitä myös ikäihmisten parista: siivoamiseen, asiointiin, pyykinpesuun, kaupassakäyntiin ynnä muihin tukitoimiin. Yksi tavoite onkin edistää eri sukupolvien kohtaamisia Me-talon toimintafilosofian mukaisesti Treamerin kautta. Keikkatöitä on tarjolla kesän jälkeen rutkasti myös syksyllä.

Pansion Hövelin palvelukeskuksessa toimivaa Me-taloa koordinoi Fingerroosin säätiö ja toiminnan mahdollistaa Me-säätiö.

facebook.com/Metalolla   

 

 

Kaupunginosa/Alue: