Ensimmäinen Turun tekojääradoista saadaan avattua etuajassa. Kupittaan luistelumadolla pääsee luistelemaan jo torstaista 10.11. klo 16 alkaen. Luistelumato on siitä lähtien avoinna toistaiseksi säävarauksella. Tiedot aukiolosta kannattaa tarkistaa verkkosivuilta. Hiihtolatujen pohjaamistyöt on aloitettu Impivaara-Mälikkälästä.

Parkin tekojääradan on tarkoitus avautua marras-joulukuun vaihteessa. Kentän pohjan jäädytys voidaan aloittaa vain suojasäällä. Luonnonjääkenttien jäädytyskausi alkaa säiden salliessa jouluviikolla. Jäädytystä jatketaan säiden mukaan hiihtoloman loppuun saakka.

Jäähallien yleisövuorot syksystä kevääseen

Jäähallien maksuttomilla yleisövuoroilla pääsee luistelemaan koko talven ajan. Impivaaran jäähallissa luistellaan maanantaisin klo 14–14.50 ja 17–17.50, keskiviikkoisin klo 13.45–14.35 ja lauantaisin klo 10.30–11.20. Varissuon yleisöajat ovat käytössä maanantaista perjantaihin klo 13.45–14.35 sekä torstaisin klo 18–18.50 ja sunnuntaisin klo 10–10.50.

Ladut lumitilanteen mukaan

Hiihtolatujen pohjaamistyöt on aloitettu Impivaara-Mälikkälästä. Nunnavuoressa lumen tykitys voidaan aloittaa viikosta 47 alkaen, jos pitkän aikavälin sääennuste lupaa riittävän kylmän sään jatkuvan.
Liikuntapalvelukeskuksen kunnossapito tekee talven aikana lumitilanteesta riippuen useita hiihtolatuja eri puolilla kaupunkia. Jos lunta on vähän, ylläpidetään siirto- ja tykkilumen avulla vain Nunnavuoren latua ja sen lisälenkkejä.